Roskilde Explorer - Outdoor Escape Game

Skrevet af Roskilde Nyheder.

Roskilde Explorer - Outdoor Escape GameSommeren er slut og vinteren er lige om hjørnet. Det er ikke til at være på vandet, men det stopper ikke Roskilde Kajakpolo & SUP. Den seneste nye outdoor aktivitet, der er blevet lanceret, er et explorer og outdoor escape game.

 

Roskilde Explorer er en outdoor udfordring, hvor deltagerne bliver guided rundt i Roskilde i grupper af 5 - 6 personer, med en tablet i hånden, for at se byens kendte, og mindre kendte steder. Undervejs skal gruppen besvare spørgsmål og løse udfordringer sammen. Det er både spørgsmål om byens seværdigheder, gåder og logiske tests. Der bliver brug for alles viden, og alle får ny viden undervejs. En sjov måde at opleve Roskildes seværdigheder, og hinanden, på.  

 

Outdoor escape game er, som navnet siger, et udendørs escape spil, hvor deltagerne har et begrænset tidsrum til at slippe ud af et afgrænset område. I mindre grupper skal deltagerne rundt i området for at finde ledetråde, som kan hjælpe dem til udgangen før de andre hold. Holdet der kommer først ud og med flest point i behold vinder dysten. Et sjovt og udfordrende spil for alle deltagere. Udendørs som navnet siger. Både sommer og vinter. 

 

Læs mere om Roskilde Explorer og outdoor escape game her.

   

 

Bliv ven med Roskilde nyheder på facebook lige her >>>