Chief 1 - Alt er godt

Skrevet af Roskilde Nyheder.

  Chief 1 - Alt er godtKom helt tæt på Chief 1 i hans foredrag, hvor han helt åbent og ærligt fortæller om et sit liv i musikbranchen.

 

Om op- og nedture og om en depression der ramte som lyn fra en klar himmel.


Hør hvordan Chief 1 gik fra at være first mover med dansk hip hop, om at være et teenageidol og om at have en succesfuld karriere i musikbranchen, som kun er de færreste forundt, til at blive ramt af en voldsom nedtur.


Da nedturen rammer, rammer den hårdt, for alt for længe havde Chief 1 glemt sig selv midt i sin egen succes, en succes som han ikke engang selv kunne mærke. Det blev en hård, men også lærerig vej tilbage til et endnu bedre liv.


Efter igen at være ”tilbage” har karrieren bl.a. bragt Chief 1 til Las Vegas, som bød på den røde løber til Latin Grammy Awards, og mange danskere har netop fulgt ham i TV2s populære tv-program ”Toppen af poppen”, hvor han nu også har manifesteret sin solokarriere.


Chief 1’s kæmpe talent for at spotte andres talent og hjælpe dem frem, kan ingen tage fra ham, men det betyder ikke, at han nu ikke også husker at udleve sine egne drømme.
Med dette foredrag håber Chief 1 at kunne være med til at inspirere til, at vi husker at livet er kort og at nuet er vigtigere at gribe end nogensinde. Men også at det er vigtigt, at vi tør stå ved,hvem vi er, og at det er vigtigt, at vi ikke lader frygten spænde ben for vores ambitioner. Netop denne indsigt er årsag til at Chief 1 har startet sin solokarriere i en alder af 47 år – og at alt i virkeligheden er, som det skal være!

Der er i foredraget plads til masser af smil, gode grin, men også til refleksion og indsigt i mange af livets lag.

Den musikalske tusinde-kunstner Chief 1 med det borgerlige navn Lars Pedersen kan skrive både sanger, musikproducer, sangskriver, manager og dj på cv’et.


Han startede sin karriere i den første danske hip hop gruppe Rockers By Choice og har igennem årene arbejdet som producer og sangskriver for navne som Outlandish, TV2, Liga, Sanne, Kim Larsen, Nik & Jay, Ricky Martin mfl.
Efter en depression og livskrise begyndte Chief 1 sin solokarriere som bragte ham i TV2s ”Toppen af poppen” i 2019.

Tirsdag, 19-11-2019 kl. 19:00 | Hotel Prindsen-Guldaldersalen, Roskilde


Chief 1 er en livlig fortæller, med mange anekdoter at dele ud af. Han er desuden utrolig sympatisk, ærlig og publikum elsker ham.

Link til billetter: https://www.ticketmaster.dk/event/HPR1911S?language=da-dk