Jaguar viser fede biler frem i Sagnlandet Lejre

Skrevet af Roskilde Nyheder.

Jaguar Club of DenmarkDet er ikke så tit, folk kommer til Sagnlandet Lejre for at se på fede biler. Dem fandtes der nemlig ingen af i oldtiden. Alligevel er biler, nærmere bestemt Jaguarer, noget af det man kan se, hvis man kommer til Sagnlandet søndag den 5. maj.

Det er søndag. Far vil se og røre ved spændende biler fra dengang farfar var ung, ungerne hopper forvildet rundt, og mor insisterer på fælles kvalitetstid og kulturoplevelser. Det lyder umuligt at gøre alle tilfredse på en enkelt dag. Og dog.

 

Søndag den 5. maj kan du se fede biler fra Jaguar

Uanset om den perfekte søndag er at være midt mellem metallak og motorer, eller ens drømmeweekend er en forunderlig rejse tilbage til en tid uden biler, bluetooth og bredbånd.

Første søndag i maj forener Sagnlandet Lejre og Jaguar Club of Denmark fede biler og børnevenlige familieoplevelser, når bilentusiasterne propper picnickurven i bagagerummet og tager på udflugt. De blankpudsede oldtimere stiller de på mini-udstilling ved Sagnlandets indgang, sammen med et medlem af klubben, der fortæller interesserede om glæder og sorger ved at være jaguarejer.

Jaguarklubbens medlemmer fortæller nemlig hellere end gerne om deres passion, og klubben som helhed gør meget ud af at arrangere nogle indholdsrige udflugter for deres medlemmer. Med en tur til Sagnlandet kan de begge dele, fortæller Ole Laugesen fra Jaguar Club of Denmark:

-Vi har gennem de sidste 4-6 år lavet mange forskellige slags arrangementer, men tilslutningen har varieret. Så efter at have kigget på, hvilke af vores udflugter der tiltalte folk, har vi valgt Sagnlandet som et af årets udflugtsmål.

Om du er til vikinger eller vilde vogne, -der er ingen undskyldning for at tilbringe 5. maj på sofaen. Ikke engang vejret, hvis det står til Ole Laugesen:

-Vi har spurgt Vorherre, og han siger, at det bliver godt vejr, joker jaguarentusiasten.

Jaguar Club of DenmarkJaguar Club of Denmark