Scene & Kunst

Roskilde Festival nærmer sig udsolgt

Skrevet af Roskilde Nyheder.

Roskilde Festival kan snart melde udsolgt af de 80.000 partout-billetter til årets festival. Hvis man har besluttet sig for at tage på Roskilde Festival i år, er det derfor en god idé at købe sin billet hurtigst muligt.

Læs mere

Programmet for Byparkskoncerterne 2018

Skrevet af Roskilde Nyheder.

Når de lange, lyse sommeraftener er over os, er det tid til koncerter i Byparken. Byparkskoncerterne i Roskilde foregår fire tirsdage i juli i Byparken, som ligger på bakken mellem Domkirken og Vikingeskibsmuseet.

 

Læs mere

Åbent Kulturhus

Skrevet af Roskilde Nyheder.

Foreningerne og institutionerne i Borup Kulturhus åbner for tredie gang Kulturhuset for byens borgere.

 

Læs mere

Fernisering hos Galleri LABR

Skrevet af Roskilde Nyheder.

Fernisering finder sted Lørdag d. 27. september kl. 13-16 og alle er velkommen til åbningen hvor de 2 kunstnere vil være tilstedeLauge Voigts skulpturer og Niels Valentins billedverden mixes sammen på vidunderlig vis og begge kunstnere vil være til stede.

Læs mere

Stentøj og malerier i Borup

Skrevet af Roskilde Nyheder.

Lillian Binderup Jensen og Ida Harsløf holder fernisering søndag den 12. oktober, hvor begge kunstnere vil være til stede, og udstillingen kan ses på lørdage og søndage kl. 14-16 frem til 16. novemberSkovbo Kunstforenings næste udstilling i Borup Kulturhus er en retrospektiv udstilling med stentøj og malerier af Lillian Binderup Jensen og Ida Harsløf.

Læs mere

Fernisering og udstilling i galleri LABR

Skrevet af Roskilde Nyheder.

June Jin - a true gentlemanKom og mød kunstneren og vær med til åbningen lørdag d. 3. maj kl. 13-16. June Jin giver med denne udstilling et lille indblik i den nordiske mands maskulinitet samt hans relation til begrebet lykke.

Læs mere

DM i Hip Hop den 9. marts 2014 i Roskilde

Skrevet af Roskilde Nyheder.

Danmarksmesterskaberne i Hip Hop den 9. marts 2014 i RoskildeSøndag den 9. marts afholdes Danmarksmesterskaberne i Hip Hop i Roskilde Idræt- & Kongrescenter.
Konkurrencen starter kl. 13:00 og slutter ca. kl. 17:30. (dørene åbner kl.12.00)

Læs mere

Folkeudstilling i Borup

Skrevet af Rosilde Nyheder.

Skovbo KunstforeningTilmelding til Skovbo Kunstforenings Folkeudstilling er i fuld gang, men der er stadig nogle pladser tilbage.

Læs mere

Kunstner og Iværksætter med Ildsjæl

Skrevet af Roskilde Nyheder.

Bettina Drejer er Kunstner og Iværksætter med IldsjælBettina Drejer er en dansk født Kunstner, Illustrator og Grafiker. Bettina har i mange år arbejdet som Grafiker, men de sidste par år har hun fokuseret mere på sin kunst.

Læs mere

Festival musthaves - del 3

Skrevet af N. C. Theiltoft.

Teltmode på RoskildefestivallenTelte der sparker festival-røv! Jeg ved godt det ikke er pænt at bande, men jeg har haft lange fingre og lavet lidt research på festival-telte med stil - det er lige til at juble over.

Læs mere

Skyroste HighasaKite kommer på Roskilde Festival 2013!

Skrevet af Roskilde Nyheder.

Norske HighasaKite udgiver skyrost debutalbum og kommer på Roskilde Festival 2013”Highasakite er et spændende projekt, der i høj grad må blive betragtet som en særdeles tænksom højderager på de alternative hitlister”. Således skriver Gaffa i deres 5-stjernede anmeldelser af HighasaKites debutalbum ”All That Floats Will Rain”, som udkommer i Danmark i dag.

Læs mere

HiLS DiN MOR- Københavns homoteater

Skrevet af Roskilde Nyheder.

HILS DIN MOR opfører forestilingen HVAD SKER DER, NÅR KÆRLIGHED BLIVER TIL HAD? Den 20. og 21. september 2012, besøger HiLS DiN MOR Klostermarkskolen, Sct Jørgens skole og Gadestrup skole.

Læs mere