Mad & Drikke

Råd om sommergrillen

Skrevet af Roskilde Nyheder.

Grill mad og naturens luner kan give dig udfordringer med hygiejnenDet er tid til at tage grillen frem og nyde det dejlige vejr med en velfortjent stor bøf eller andet på grillen. Men er det virkelig så enkelt? Fødevarer i naturen, især produkter som kød er ikke altid den bedste cocktail.

Læs mere

Spis i naturen - men tænk dig om

Skrevet af www.stopspildafmad.dk.

Spis ude i naturen - men tænk dig omNår du spiser udenfor (f.eks. picnic, grillture) – så medbring kun den mængde mad, som du ved bliver spist. Kend dine portionsstørrelser – vi spiser ca. 500 gr mad til et måltid. Er du i tvivl om der er mad nok, så medbring ekstra brød.

Læs mere

Undgå madspild i sommervarmen

Skrevet af Roskilde Nyheder.

Stop madspildSommervarmen er omsider over os, men dermed også en af årets højsæsoner for madspild. I varmen er risikoen for at bryde madens kølekæde nemlig større.

Læs mere

Pop up restaurant i skibscontainer

Skrevet af Roskilde Nyheder.

Pop up restaurant i skibscontainer på Roskilde Festival 2013En rusten skibscontainer der forvandler sig til en 45 kvadratmeter pop-up restaurant i løbet af bare få sekunder. Det spektakulære event fortsætter over sommeren og er et samarbejde mellem Hellmann’s Mayonnaise og Dyrenes Beskyttelse, der vil oplyse om frie høns og bæredygtigt forbrug.

Læs mere

Fokus på sunde måltider til danskerne

Skrevet af Roskilde Nyheder.

Fokus på sund mad til danskerneTeknologisk Institut er partner i Måltidspartnerskabet, som er et samarbejde mellem førende sundhedsorganisationer, faglige organisationer, myndigheder og private erhvervsorganisationer.

Læs mere