Biler & Bikes

Østre Ringvej bliver til racerbane

Skrevet af Roskilde Nyheder.

Der kommer et stjernespækket kørefelt til Roskilde. Naturligvis med Kevin Magnussen i spidsen. Farmand kommer naturligvis ogsåSkandinaviens absolut største bil- og racingevent køres i Roskilde på Østre Ringvej i Roskilde. Kevin Magnussen er i spidsen for et stjernespækket kørefelt.

Læs mere

86 % skifter til vinterdæk fra oktober

Skrevet af Roskilde Nyheder.

Næsten ni ud af ti bilister skifter til vinterdæk - og en tredjedel tager fat allerede i oktober.Bilister er ikke vilde med sne og kulde. Hovedparten af de danske bilister får vinterdæk på bilen i oktober og november, og så køber mange et rusttjek, viser undersøgelse fra Applus.

Læs mere

Atera cykelholdere – bedst i nye uafhængige test

Skrevet af Roskilde Nyheder.

strada evo cykelholder til bil I Tyskland stilles der større krav til eftermonterbart udstyr til bilen end vi gør i Danmark, hvor produkter skal opfylde strengere krav såsom fx at sidde urokkelig fast på bilen ved kraftige undvigemanøvre og høj motorvejsfart.

Læs mere

Bilister elsker Lego biler

Skrevet af Roskilde Nyheder.

Shell V-Power Lego bilerDe seneste seks uger har bilister kunnet tanke sig til en eksklusive samling Ferrari modeller i LEGO klodser på Shells servicestationer.

Læs mere

Bilsalget brager frem

Skrevet af Roskilde Nyheder.

De små økonomiske biler sælger som varmt brødI de første seks måneder af 2013 slår bilsalget rekorden fra sidste år og året før. Væksten skyldes primært det private salg, selvom erhvervssalget er ved at komme med. Det er fortsat de små mikrobiler, som er katalysatoren for den private vækst.

Læs mere

Peugeot præsenterer ny miljøoffensiv

Skrevet af Roskilde Nyheder.

Peugeot har et mål om et brændstofforbrug på 50 km/l.Peugeot markerede sig i 2012 som den bilproducent, der kunne fremvise den laveste gennemsnitlige CO2-udledning i Europa, idet mærket nåede 121,6 g/km mod 128,6 g/km i 2011.

Læs mere

Gør din bil vinterklar!

Skrevet af Roskilde Nyheder.

Den mørke tid er over os, og det er en god anledning til at få gået bilen efterDen mørke tid er over os, og det er en god anledning til at få gået bilen efter. Falck giver her en række tips til vintertjekket. Glatte veje, salt, der tærer på bilen, døde batterier.

Læs mere

Små brugte biler sælges hurtigst / NYE TAL

Skrevet af Roskilde Nyheder.

De små brugte biler sælger som varmt brødSMÅT ER GODT: Igennem hele året er salgstiden på små biler under 1,3 liter hele tiden faldet, viser nye tal fra brugtbilsøgemaskinen AutoUncle. Vigtigt at få et brugtbilstjek og finde eventuelle fejl, før man køber, siger Applus Bilsyn.

Læs mere