• Butik:Bowlingklubben Roar
  • Adresse:Ro's have 16
  • Telefon+45 2466 0460
Bowlingklubben Roar logo
 

Kom og vær med til det sjove, og få samtidig bevæget dig, møde nye mennesker og lære noget nyt

Vi er en social bowlingklub, i øvrigt den eneste i Roskilde, der tager sig af børn og unge der har lyst til at spille bowling.
Klubben kan mønstre 18 voksne kvinder og mænd i alderen 18–70 år, og en ungdomsafdeling med 12 unge i alderen 8–18 år.
 
Vi træner alle onsdage (hvis det ikke er en helligdag), ungdommen fra kl. 17.30 – 18.30 og seniorerne fra kl. 19 – 21 fra august til maj (10 måneder)
 
Klubben har flere hold (både ungdom og seniorer) der spiller turnering og stævner under Sjællands Bowling Union og Danmarks Bowlingforbund.

Det vil glæde os alle i Bowlingklubben Roar, at se DIG en onsdag til en prøvetime, hvor du kan opleve en hyggelig sport og kan konkurrere med dig selv og andre.
 
I klubben har vi alle niveauer af spillere fra den helt uøvede 8 årige over den uøvede seniorspiller og til dem der har spillet i 20 år eller mere, vi har også trænere der er uddannede under Danmarks Bowlingforbund, som kan hjælpe med alt det grundlæggende, og finjusteringer (træningshjælpen koster ikke noget for egne medlemmer).
 
Udstyret (kugler og sko) kan lånes gratis i bowlinghallen, når man er medlem i en klub.
 
Det er ingen tvang at skulle spille turnering eller stævner, før man selv vil.
 
Håber ovenstående er fyldestgørende, ellers så skriv en mail med dine spørgsmål til ungdomsleder(snabel a)bkroar.dk eller seniorleder(snabel a)bkroar.dk, ligeledes kan du aftale med en af disse, om at komme og få en prøvetime.

Med venlig hilsen

BK Roar´s bestyrelse