Stjerneløbet i Roskilde søndag den 15. september

Skrevet af Roskilde Nyheder.

Stjerneløbet i Roskilde søndag den 15. september Er du klar til at gøre noget godt for andre, mens du gør noget godt for dig selv? Så er vi klar med et motionsløb, hvor du støtter en god sag, mens du cykler.

Stjerneløbet er en landevejsklassiker, der med forskellige koncepter har skabt cykelfester i 100 år. 2019-udgaven er ingen undtagelse med et motionsløb på 68 km og et familieløb på 18 km.

Støt en god sag
I år er alle ryttere stjerner. Når du kører Stjerneløbet støtter du nemlig en god sag med 50 kr. Du kan vælge mellem seks forskellige velgørenhedsorganisationer, når du tilmelder dig. Når alle ryttere er i mål, overrækker vi donationerne til velgørenhedsorganisationerne.

Børnecancerfonden & Børnelungefonden
Børn, Unge & Sorg
Glade Børn Fonden
Julemærkehjemmene
Hjerteforeningen
Scleroseforeningen


Alle seks velgørenhedsorganisationer har cykelhold, der samler ind i den gode sags tjeneste. De er Team Rynkeby, Team Giv Håb, Glade Børn Fonden, Tour de Taxa, Hjerterytterne og Cykelnerven, og de kører alle Stjerneløbet.

Tilmeldning og mere info - lige her  https://www.dgi.dk/cykling/landevejscykling/cykelloeb/stjerneloeb

Stjerneløbet i Roskilde søndag den 15. september

Priser
Familieløb 150 kr.
Motionsløb 250 kr.

Af dit deltagergebyr går 50 kr. ubeskåret til den velgørenhedsorganisation, som du vælger at støtte.

Du skal kunne køre 20 km i snit til motionsløbet og 10 km i snit til familieløbet. Stjerneløbet køres efter færdselslovens regler. Alle skal køre med hjelm. TRI-styr er ikke tilladt.

Tilmeld dig til Stjerneløbet

Program for dagen
Kl. 09.30 Motionsløb på 68 km
Kl. 11.00 Familieløb på 18 km
Kl. 13.00 Overrækkelse af donationer - tak for i år