Psyched Up Janis tilbage til Roskilde Festival

Der er garanti for støjende evergreens, når Psyched Up Janis med Sune Rose Wagner i front gæster årets Roskilde Festival.

Mange år før The Raveonettes stiftede Sune Rose Wagner et andet band ved navn Psyched Up Janis, som spillede deres sidste koncert på Roskilde Festival i 1999.

I 2014 vender Psyched Up Janis tilbage for at for at imødekomme efterspørgslen fra en generation, der er trådt ind i voksenlivet til tonerne af ’I Died In My Teens’ og bandets eviggrønne debutalbum Swell – en klassiker der dengang som nu fremstår kras, frisk og melodiøs.

Sune Rose Wagner har store forventninger til koncerten, der bryder med bandets 15 år lange pause fra Roskilde Festival. Han siger: “Vi glæder os sindssygt meget til at spille Roskilde Festival! Så er sommeren reddet! Det bliver for vildt at fyre den af for så mange mennesker på et sted, som har så stor betydning for os. Det bliver en uforglemmelig oplevelse.”

Se offentliggørelses-video: Psyched Up Janis @ Roskilde Festival 2014

Roskilde Festivals fulde plakat vil i 2014 rumme cirka 160 kunstnere, hvoraf Arctic Monkeys, Major Lazer, Haim, Pusha T, Rob Zombie, Carcass, Trentemøller og MØ er nogle af dem.

Se bandlisten her

Roskilde Festival 2014 finder sted i dagene 29. juni til 6. juli 2014.

En billet koster 1910 kroner inkl. gebyr.

Roskilde Festival skabes af frivillige ildsjæle og er 100 % non-profit. Alt overskud doneres til kulturelle og velgørende formål af Foreningen Roskilde Festival.

Del på facebook
Facebook
Del på google
Google+
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn

Læs flere artikler

Login på din konto