Tour de France Apps (2)

Lørdag hoppede hele Tour de France feltet på cyklen, klar til at cykle langt over 1000 km, i de næste 3 uger. Med har vi blandt andet danske Team Saxobank, som desværre ikke har den meget omtalte Alberto Contador med til start. Men derfor skal du jo ikke snydes for at følge touren på din smartphone.

Tour de France app i App Store

Ejer du en iPhone, iPad eller iPod Touch, kan du med god samvittighed hente BT’s Tour 2012 applikation i App Store. BT har efterhånden stor erfaring med apps til store begivenheder i sportens verden, og laver nogle voldsomt fede apps. Og tour-appen er bestemt ikke en undtagelse.

Her kan du tjekke live opdateringer fra løbet, om hvem der sidder i feltet, hvem der er i udbrud, om vores alles danske håb Chris Anker Sørensen er på vej først over målstregen eller om Frank Schleck har været udsat for et voldsomt styrt.

Det er også muligt at tjekke resultaterne fra etaperne, den samlede stilling, bjergstillingen og så fremdeles. Og ligeledes, kan du tjekke Twitter updates fra touren, friske tour nyheder fra BT/sporten.dk’s database, og sidst men ikke mindst tjekke Tour blogs.

Læs hele anmeldelsen af BT’s Tour app 2012 her.

Du finder goderne ved at klikke her.

Tour de France app til Android

Erfarne TV2, har lavet en tilsvarende tour-app, til Androids markedsplade med det klingende navn Google Play. Appen hedder TV 2 Tour de France og kan hentes ganske gratis. Appen indeholder desuden følgende:

Seneste nyheder og live opdatering fra alle etaper direkte fra TV2’s nyhedsdatabase. Ligeledes etape oversigt med kort, beskrivelser – Hold- og rytter oversigt, resultater og stillinger og sidst men ikke mindst Live kommentarer fra Tv2.

Hent den ved at klikke her.

Del på facebook
Facebook
Del på google
Google+
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn

Læs flere artikler

Login på din konto