Vi danser online i Roskilde

I Trekroner lige ved søen, ligger der et lille dansestudie som åbnede i sommers.

Lokalet med de store panoramavinduer plejer at osse af liv og glæde alle eftermiddage fra mandag-torsdag, men nu er det tomt.

Studiet valgte allerede at lukke ned for undervisningen dagen efter det første pressemøde med statsministeren, og har derfor ikke haft nogen form for aktivitet de sidste 3 uger.

Savnet til deres elever er stort, lige pludselig føles deres ellers lille lokale helt enormt og tomt når det ikke er fyldt op med glade dansere.
Det betyder dog ikke at de ikke får danset, for når eleverne ikke kan komme til M studio, må studiet jo komme til dem.

“Indtil videre har vi sendt 3 videoer afsted til vores elever, og der er flere på vej” siger Mille, indehaver af M studio. “Vi savner vores elever helt vildt, og det er bestemt ikke det samme at står og smile til et kamera, man mangler den gode energi og sammenholdet. Men når nu det skal være, så er det dejligt at vi stadig har muligheden for at kommunikere ud til vores elever og måske være med til at gøre de lange dage derhjemme lidt sjovere”.

M studio har tre instruktører, som alle har filmet videoer med koreografier, som deres elever kan øve derhjemme, og derudover arbejder de på deres eget helt særlige bidrag til det at være sammen hver for sig i form af en fælles dansevideo.

“Vi har heldigvis mødt så meget støtte fra alle vores elever og deres familier, og det er vi super glade for, det betyder at vores lille og forholdsvis nye studie har gode chancer for at overleve efter denne krise” siger Mille, som nu er begyndt at kunne sove lidt bedre om natten.

“Vi bliver ved med at sende en masse undervisningsvideoer og hilsner ud til vores elever, så de er klar til alle de fede ting vi skal lave når vi kommer ud på den anden side. Vi har både lavet en plan a, b og c, for hvordan vi skal gribe det hele an, alt efter hvornår vi må komme tilbage i studiet, vi vil gøre vores til at sige tak for den kæmpe støtte vi har fået fra vores elever i denne tid”.

Hvis man er interesseret i at læse mere om M studio finder man deres hjemmeside her www.mstudioroskilde.dk, eller på instagram @mstudioroskilde, hvor man også kan finde deres “corona-dansetrin” under deres story “dagens trin”.

Vi danser med 🙂

 

Del på facebook
Facebook
Del på google
Google+
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn

Læs flere artikler

Login på din konto