Galleri Labr holder stor åbningsfest

Galleriet har et spændende musik program om lørdagen, med mange forskellige bands ( se mere om programmet på www.gallerilabr.dk), udstillings åbning, Danseopvisning med De dygtige dansere fra, Vejlebo Dance Studio. Kaffebaren i den charmerende Citroen HY, som servere øko kaffe.
”Vi er utrolig glade for at være flyttet ind i de fantastiske lokaler og har samtidig fået nogle spændende kunstneriske naboer som virkelig gør det til et spændende hus at besøge.” Siger Henrik Laursen.

Man kan møde alle Gasværket´s kunstnere : Iben Brøndum textildesign, Lene Bødker Glaskunstner, Lars Rasmussen portrætkunstner og Martin Kaldahl Keramiker. Skak Snitker har gang i ovnen og puster glas og fortæller om den spændende proces. Kom og se atelierer og værksteder som holder dørene åbne, lørdag og søndag kl. 11-17

Kunstner Tommy Michael Jensen udstiller en serie nye fantastiske Cityscapes.
Kom til fernisering kl. 13

Galleri LABR starter udstillingsrække op, med en moderne fortolkning af byens elementer.
Tommy Michael Jensen arbejder med en utrolig sans for detaljer, med byen som udgangspunkt. Soloudstillingen er for dig, der godt kan lide abstrakt kunst med et mere konkret motiv.

Tommy voksede op, som en del af halvfjerdsernes psykedeliske ungdom og fik forvrænget sit verdensbillede tilstrækkeligt til at kunne se de skæve vinkler i det mere naturalistiske. De kubistiske, naivistiske og surrealistiske traditioner falder ham naturligt, og han bruger dem på nye spændende måder.

”Jeg befinder mig i et krydsfelt – jeg kæmper dagligt for at bryde ud af det hele, og skabe en anden vej, i min søgen efter dialogen mellem mig og de gamle mestre – spændingen mellem vores og deres nutid.” Kunstneren vil være tilstede og fortælle om sine værker.

Sted:
Galleri LABR
Gasværket, Vindeboder 1
4000 Roskilde
www.gallerilabr.dk

Del på facebook
Facebook
Del på google
Google+
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn

Læs flere artikler

Login på din konto