Stjernedeal.dk gør det let at få de bedste tilbud dagligt i Roskilde

”For mange Roskildedensere får ikke brugt deres tilbud, simpelthen fordi de skal køre efter dem eller have det til at passe med et ærinde i København”, udtaler Stjernedeal.dk’s administrerende direktør, Tomas Møller. ”Vi vil med stjernedeal.dk gøre det attraktivt og let at modtage de bedste tilbud dagligt i Roskilde”.

Stjernedeal.dk starter op i starten af januar 2013 med daglige tilbud på gode deals i Roskilde indenfor handel, oplevelser, restaurationsbesøg m.m.

Salgsdirektør, Mads Jungersted, har allerede god kontakt til mange butikker i Roskilde. ”Vi kommer til at få en drømmestart med Stjernedeal.dk. Allerede nu har vi deals i hus med mange butikker, både i gågaden og på Ros Torv”.

Konkrete tilbud på varer, spisesteder og services

De sidste par år er markedet for dealsites vokset kraftigt. Fælles for dem alle er, at de indeholder et mix af både konkrete tilbud på varer og tilbud på f.eks. restaurantbesøg. Livsstilsprodukter som spa-ophold og behandlinger er også meget udbredte. Stjernedeal.dk vil forsøge at holde et godt mix mellem både den ene og den anden type tilbud i Roskilde.

Roskilde – årets handelsby

”Vi er meget bevidste om, at vi skal kunne tilbyde både vores kunder og vores samarbejdspartnere i butikkerne de bedste deals. Roskilde er lige blevet kåret som Årets Handelsby, og vi vil gerne være med til at fastholde den position. Der er så mange fede butikker i byen, og hvem ved; om et par år er det måske Københavnerne, der kører til Roskilde efter de gode deals”, smiler Tomas Møller & Mads Jungersted.

Du kan allerede nu tilmelde dig til at modtage nyhedsmails og deltage i konkurrencer på www.stjernedeal.dk.

Del på facebook
Facebook
Del på google
Google+
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn

Læs flere artikler

Login på din konto