Nu skal danskerne quizze i hele 2013

Det vidner quizprogrammer på tv som ”Hvem vil være millionær” samt brætspil som ”Bezzerwizzer” og klassikeren ”Trivial Pursuit” om. Med Den Danske Quizkalender 2013 kan man nu få stillet sin sult efter quizspørgsmål. Hver dag gennem hele året stiller quizkalenderen to spørgsmål, som kræver en vis indsigt og paratviden.

Det har længe undret os, at vi ikke har sådan et produkt i Danmark, så vi gik – i første omgang af ren nysgerrighed – i gang med at udvikle en dansk quizkalender. Siden tog iværksættergenet over, og nu står vi med en færdig dansk quizkalender, som forlaget Siesta har været med til at producere, fortæller Quizkalenderteamet, som selv er begejstret for enhver form for quiz.

Quizkalenderen er researchet grundigt og dobbelttjekket. Spørgsmålene er inddelt i ni emnekategorier (sport, politik, historie, musik, film og TV, fodbold, geografi og pulterkammeret – en slags opsamlingskategori). Hver dag er der er to spørgsmål – et almindeligt spørgsmål uden svarmuligheder og et talspørgsmål med tre svarmuligheder. De korrekte svar afsløres på det følgende kalenderblad.

De enkelte spørgsmålskategorier ledsages af genkendelige tegninger eller symboler. Quizkalenderen er forsynet med spiralryg og en udfoldelig fod, så den kan stå på bord eller hylde.

Den Danske Quizkalender 2013 kommer i handlen nu – og er yderst velegnet som værtsgave, julegave eller mandelgave. Prisen er 149 kr. Udgives af Siesta.

Del på facebook
Facebook
Del på google
Google+
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn

Læs flere artikler

Login på din konto