Ny app husker din p-tid og finder bilen

App’n hjælper dig med at huske at nå tilbage til bilen inden p-tiden udløber, og fortvivl ikke om du kan finde bilen igen, idet app’n viser dig tilbage til bilen og viser dig hele tiden hvor lang tid du har tilbage til bilen.

Bag den nye app står firmaet Tourgear, som samtidig har udviklet en ny elektronisk parkeringsskive, der netop er introduceret på markedet.

”I forbindelse med udviklingen af den nye elektoniske p-skive, syntes vi at det kunne være rart at få en reminder, når p-tiden er ved at udløbe, så p-bøder endnu mere kan undgås”, udtaler Michael Bildsøe Møller fra Tourgear, som har udviklet og designet den nye Park’n’Go p-skive og app sammen med et ingeniørteam fra Vejle. ”Udover blot at få en alarm, vil det være fikst at kunne finde sin bil igen, særligt hvis man er på besøg i en ny by og ikke er helt sikker på hvordan man finder tilbage til bilen. Her guider app’n dig og oplyser dig hvor lang tid det tager dig at gå tilbage til bilen”, oplyser Michael.

App’n virker på den måde, at når du stiger ud af bilen, aktiverer du app’n og indstiller den tid du må holde der. Telefonen husker så, hvor du parkerede med dens indbyggede GPS. Når tiden er ved at rinde ud kommer der en reminder, og du kan åbne app’n og se hvor lang tid det tager at gå hen til bilen.

Den nye Park’n’Go p-skive  stiller helt automatisk p-tiden hver gang bilen stopper frem til nærmeste kvarter, som loven foreskriver. P-skiven  monteres uden brug af ledninger og virker i alle slags biler også el-biler samt helt nye biler med Stop and Go. En avanceret G-sensor teknologi følger bilens bevægelser, og er så fintfølende at den ikke stiller ny p-tid, i tilfælde af kraftig blæst eller hvis et godstog køre forbi.

Den advarer akustisk i god tid inden batterierne løber tør for strøm og skifter selv imellem sommer og vintertid.

Stiller du bilen fx aftenen før at en p-periode starter, kan du indstille p-tidspunktet manuelt.
Vejledende salgspris er kr. 549,00. Nærmeste forhandler kan ses på www.parkngo.dk.
Parkngo app’n er gratis og kan hentes på iTunes og Google Play.

 

 

Del på facebook
Facebook
Del på google
Google+
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn

Læs flere artikler

Login på din konto