Roskilde har Danmarks bedste arbejdsplads

Dermed får Christian Glem, der ejer McDonald’s i Roskilde, mulighed for at bryste sig med titlen som arbejdsgiver på Danmarks bedste arbejdsplads.
Roskilde, den 16. november, 2011 – McDonald’s-restauranterne på Københavnsvej 118 og Ringstedgade 76 i Roskilde har nu papir på at kunne kalde sig Danmarks bedste arbejdsplads. I en omfattende tilfredshedsundersøgelse foretaget af den internationale organisation Great Place To Work fremgår det, at medarbejdertrivslen er højest hos McDonald’s Danmark, som vinder i kategorien for virksomheder med over 500 medarbejdere.
Christian Glem, som sammen med sin kone Trine driver de to McDonald’s-restauranter i Roskilde, glæder sig over udnævnelsen.
– Prisen er en stor ære, som betyder rigtig meget for os. Der er mange fordomme om, hvordan det er at arbejde hos os, og med denne pris kan vi mane dem i jorden og vise, hvad vi i virkeligheden står for, siger Christian Glem, der allerede begyndte som franchisetager som 27-årig.
Kåringen af McDonald’s som bedste store danske arbejdsplads fandt sted i går på Axelborg i København, hvor blandt andet beskæftigelsesminister Mette Frederiksen var til stede. Det er ikke første gang, at McDonald’s markerer sig på Great Place To Works liste over arbejdspladser med tilfredse medarbejdere. I 2009 lå McDonald’s på en 18. plads, og i 2010 steg virksomheden til en 4. plads.
Giver unge en god start på karrieren Christian Glem mener, at førstepladsen hænger nøje sammen med, at McDonald’s har orden i personaleforholdene, samt at medarbejderne oplever, at der er fokus på dem og deres ønsker og behov. Det er noget, som Christian og Trine Glem i deres daglige tilsyn med restauranterne lægger stor vægt på.
– Vi har mange unge medarbejdere hos os, og McDonald’s er ofte de unges første rigtige job. Derfor føler vi en stor forpligtigelse til at give de unge en god start på deres arbejdsliv, siger Christian Glem.
Glade og engagerede medarbejdere er også et mål for McDonald’s, fordi det giver flere kroner i kassen i kædens restauranter i Roskilde.
– Når vores medarbejdere er glade, giver de vores gæster en bedre oplevelse, og det giver dem lyst til at besøge os igen, fortæller Christian Glem.

Del på facebook
Facebook
Del på google
Google+
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn

Læs flere artikler

Login på din konto