Billigere tvpakker til forbrugerne

World TV i gennembrud på nettet

For første gang nogensinde går de store tv-stationer ud på det offentlige internet i en meget friere konkurrence. Det er en realitet, efter at det danske selskab World TV nu har fået alle aftaler på plads og derfor kan tilbyde alle danskere internetbaseret tv i skræddersyede pakker.

Uafhængig af netudbyder

Hidtil har tv-stationerne opereret i samarbejde med de helt store udbydere, hvor tv-seere over det ganske land har været nødsaget til at tage “hele pakken” med i købet og tilmed været bundet af at køre på udbyderens internetforbindelse. Det laver World TV om på, og går i markedet med tv-pakker, der er helt og aldeles uafhængige af netudbyderen.

Sprogpakker til udlændige

Som navnet World TV antyder ligger der i høj grad også sproglige overvejelser bag det nye koncept. Der tilbydes således sprogpakker med tysk, fransk og tyrkisk som hovedsprog og naturligvis er også nabolandskanalerne på norsk og svensk med i de øvrige tv-pakker. De mange herboende udlændinge kan dermed få en tv-pakke rettet mod eget modersmål: De får nu en skræddersyet tv-pakke rettet mod deres sproglige, kulturelle og samfunds-mæssige baggrund. Vi har en klar forventning om, at disse målgrupper længe har efterspurgt denne løsning, vi kommer med nu, fortæller teknisk chef Carsten Lohse fra World TV.

Internet tv pakkerNetbaseret tv til alle danskere

World TV henvender sig naturligvis ikke kun til udenlandske statsborgere i Danmark, men til hele den danske befolkning – i hvert fald dem, der har adgang til en internetforbindelse, der kan trække en netbaseret tv-kanal. Selv om størsteparten af danskerne har mulighed for dette, har World TV lavet et konservativt skøn over de kommende kunder: Vi har forberedt vores forretningskoncept gennem seks år og har også planlagt mange år ud i fremtiden. Vi tror at tiden er moden til et koncept som dette og venter spændt på modtagelsen, udtaler teknisk chef Carsten Lohse fra World TV.

Fast lav pris på produktet

Stik modsat andre udbydere vil World TV ikke gå ud med prisbaskere, dumping og vidtløftige kampagnetilbud. Til gengæld tilbydes en fast lav pris på den af de valgte sprogpakker på 49,- kr. om måneden, hvis man i forvejen har valgt enten den lille tv-pakke til 69,- kr. i måneden eller den store tv-pakke til 169,- kr. i måneden. Prisen er prisen og der kommer ikke gebyrer eller andet oven i pakken.

Pil parabolen ned

Med World TV er det også slut med de mange parabol og antenner, som næppe har været med til at forskønne Danmark. I stedet modtager kunden en lille sort World TV boks, som dels skal tilsluttes tv’et og dels tilsluttes et netværkskabel til internettet – og efter en enkel installation bliver det muligt at se de valgte tv-kanaler i knivskarp tv-kvalitet og med god lyd dertil. Nyheden World TV har dermed fået sit kommercielle gennembrud og World TV håber derved at digitalt mindede tv-seere vil tage teknologien til sig … Vil du vide mere? Kontakt World TV på telefon 70 269 269 og hør mere om de lokalbaserede tv-pakker fra hele verden. Se mere på www.worldtv.dk
Del på facebook
Facebook
Del på google
Google+
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn

Læs flere artikler

Login på din konto