Varmepumpen er god for indeklimaet og økonomien

Man kan på den måde sparre op til mere end 66 procent på den del af elregningen som går til opvarmning. Dermed kan udgiften til varmepumpen allerede efter 3-4 år være betalt.

Firmaet Kinnan A/S i Egå har netop lanceret den nye LG Varmepumpe Nordic Prestige, som er skræddersyet til Nordiske Klima. Det betyder, at kapaciteten for varme og køling kan varieres alt efter udetemperaturen og skaber dermed et behageligt indendørs miljø. Dermed sikres en konstant behagelig temperatur i rummet uanset vejret. Også hvis temperaturen ryger ned på 25 minusgrader, kan dette nye anlæg levere op til 2,5 KW varme, med en COP-værdi på 2,5. LG’s varmepumper sikrer et behageligt indeklima selv ved 25 minusgrader.

Ingen støj, støv eller dårlig lugt

Lydniveau spiller en stor rolle, når man tænker på at købe og få installeret en Varmepumpe. Derfor kan man med fordel vælge LG Varmepumpe, da den nye model har markeds laveste lydniveau, oplyser LG. Det gør det nemmere at placere varmepumpen hensigtsmæssigt uden også at skulle tænke alt for meget på lydniveau.

Med det nye ventilatorhjul har Nordic Prestige en gennemstrømning på op til 990 m3 luft i timen. LG’s særlige luftfilter fjerner støv, al dårlig lugt og renser desuden luften for de fleste bakterier. Indeklimaet bliver dermed rent og behageligt.

Energimærket

Alle produkter fra LG opfylder de nye krav til Energi-mærkningen A. Samarbejdet mellem firmaets egne teknikere og aut. installatører giver optimal sikkerhed for driften og opfyldelsen af garantien.

Varmepumpe cirkulation i hjemmetSommerhuse og huse med el opvarmning kan med fordel supplere eller helt erstatte opvarmning med en varmepumpe

Del på facebook
Facebook
Del på google
Google+
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn

Læs flere artikler

Login på din konto