Dan Camper igen med erfarne kræfter i Hedehusene

Erfarne kræfter indtager igen Hovedgaden 532 i Hedehusene

Anette Kallesø fortæller: “Vi er meget glade for at præsentere DanCampers nye afdelingsleder i Hedehusene, Freddy Sørensen. Freddy er et kendt og vellidt ansigt i campingbranchen på Sjælland, og vi er meget stolte af, at han har valgt at arbejde sammen med os. Freddys mange års erfaring med salg af både autocampere og campingvogne vil tilføre en masse viden og erfaring til afdelingen, som kunder kan drage fordel af”.

Freddy Sørensen startede i den danske Campingbranche tilbage i 1987.

I snart 3 årtier har Freddy været et aktiv for branchen. Freddy har et indgående branche og kundekendskab. Han har både arbejdet som sælger af campingvogne, autocampere og udstyr og fungeret som salgschef i en af Sjællands største campingforretninger. Han har et indgående kendskab til de fleste mærker, der sælges på det danske marked. Freddy er selvfølgelig også selv campist og kan derfor også dele ud af disse erfaringer.

Anette fortsætter: “Petter Søberg og Claus Mikkelsen fortsætter i afdelingen i Hedehusene, så vi har nu et stærkt og dygtigt team klar til den nye sæson. Petter og Claus glæder sig meget til at arbejde sammen med Freddy”.

Freddy er allerede i fuld sving i Hedehusene, og hans indtræden i DanCamper markeres med et Åbent Hus arrangement i Hedehusene d. 26. og 27 januar.

Man vil selvfølgelig også kunne møde Freddy på Ferie i Bella d. 18. – 20. januar hvor han vil være at finde på DanCampers stand.

Ud over at udvide med en ekstra medarbejder i afdelingen i Hedehusene, udvider DanCamper nu også deres sortiment og aktivitet. DanCamper har pr.  1/1-2013 overtager salget af campingvogne på adressen i Hedehusene. Indtil videre er det Knaus og Tabbert der er fokus på og selvfølgelig de mange gode brugte vogne der også er i sortimentet. Afdelingen i Horsens udvider ligeledes sit forretningsområde ved at blive servicepartner for Carthago autocampere.

“Hele området herude gennemgår en kæmpe udvikling. Der er planer om at hele området her på Hovedgaden 532 skal være en Fritidsfabrik hvor man samler forretninger og udbydere af fritidsprodukter. På nuværende tidspunkt er der os, DanCamper, samt Hedehusenes Caravan service. Omkring marts måned skulle der også komme en forretning med rideudstyr. Vi glæder os meget til at følge udviklingen og vil selvfølgelig indgå samarbejde med andre forretninger herude så vi kan levere et komplet produkt til vores kunder.” fortæller Anette og afslutter: “Husk, hos DanCamper er det vores mål er at en handel hos os skal være en rigtig god og positiv oplevelse, og at vi fortsat vil være danskernes foretrukne autocamperforhandler”.

Del på facebook
Facebook
Del på google
Google+
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn

Læs flere artikler

Login på din konto