Stjernedeal.dk er nu live.

Som Roskildedenser kan det være for langt at køre efter de gode tilbud. – Derfor har Stjernedeal.dk nu lanceret en lokal dealsite for Roskilde og omegn med daglige tilbud på alt fra restaurantbesøg, håndværkerhjælp, wellness til et godt tilbud i en af Roskildes mange gode butikker.

Lokale tilbud i Roskilde

”For mange Roskildedensere får ikke brugt deres tilbud, simpelthen fordi de skal køre efter dem eller have det til at passe med et ærinde i København”, siger Stjernedeal.dk’s administrerende direktør og partner, Tomas Møller. ”Vi vil med stjernedeal.dk gøre det attraktivt og let at modtage de bedste tilbud dagligt i Roskilde og omegn”.

Stjernedeal.dk håber også at kunne bidrage til at fastholde Roskildes position som foretrukne handelsby, både for roskildedensere og for folk i nærheden. ”Vi er meget åbne også for utraditionelle deals, der er mange spændende virksomheder med stort potentiale i Roskilde og omegn, og hvis vi kan hjælpe med at få flere kunder til dem, så er det godt for både dem og os”, siger Mads Jungersted, salgsdirektør og partner.

Bred apeal og mange interesserede

Stjernedeal.dk har gennem husstandsomdelte flyers og internetannoncering fået over 2.500 tilmeldinger fra interesserede i Roskilde og omegn. Forventningerne er at antallet af tilmeldte kommer til at stige kraftigt over de næste par måneder.

”Vi kan se, tilmeldingerne især begynder at strømme ind nu, hvor vi er live, og så skal vi her i starten prøve af, hvilke slags stjernedeals, vores brugere i Roskilde og omegn er mest interesserede i”, udtaler Tomas Møller.

Baggrund:

Stjernedeal.dk er startet af Tomas Møller og Mads Jungersted, der begge er Roskildensere gennem mange år. Herudover har de begge en lang baggrund fra mediebranchen med annoncering, både online- og offline.

De sidste par år er markedet for dealsites vokset kraftigt. Fælles for dem alle er, at de indeholder et mix af både konkrete tilbud på varer og tilbud på f.eks. restaurantbesøg. Livsstilsprodukter som spa-ophold og behandlinger er også meget udbredte.

Stjernedeal.dk vil forsøge at holde et godt mix mellem både den ene og den anden type tilbud i Roskilde.

Star Media ApS er selskabet bag stjernedeal.dk

Kontakt: info@stjernedeal.dk
Tomas Møller: 2073 8105
Mads Jungersted: 2023 9006

Del på facebook
Facebook
Del på google
Google+
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn

Læs flere artikler

Login på din konto