Atek Teknik opkøbt af Coromatic Group

Atek er specialister i nødstrøm (generator og UPS), datacenter indretning og service og vil komplimentere Coromatic Groups udbud på det danske marked. Med opkøbet opnår Coromatic Group en omsætning på mere end en milliard SEK.

Coromatic Groups vækststrategi sigter på at tilbyde fulddækkende løsninger indenfor sikker nødstrømsforsyning, datacenter, netværkskommunikation og sikre virksomhedskritisk drift i hele Norden. Opkøbet af Atek Teknik A/S giver Coromatic Group et mere komplet udbud, bedre geografisk dækning og flere kompetencer, hvilket ikke mindst gavner begge selskabers kunder. Det giver desuden nye muligheder for Atek’s medarbejdere ved at vokse i en større koncern. Efter opkøbet får Coromatic Group en omsætning på ca. 1 milliard SEK og mere end 335 ansatte. Erhvervelsen af Atek er det andet opkøb for Coromatic Group siden sensommeren, sidst i august blev den norske markedsleder på nødstrøm Reservekraft opkøbt.

Fortsat vækst – god service og ansatte dog vigtigst

Vi skal fortsætte med at vokse, både organisk og igennem opkøb, og vil i fremtiden skæve til grænserne udenfor Norden. I takt med at vi bliver større kan vi tilbyde mere omfattende service til vores kunder og nye muligheder for vores ansatte. Det at være bedst, er dog vigtigere end at være størst, for fortsat at sikre at vi opfattes som professionelle, engagerede og troværdige for de virksomheder vi samarbejder med, siger Maths Waxin, koncernchef for Coromatic Group.

Hovedsædet i Roskilde

Den danske virksomhed Atek med hovedsæde i Roskilde blev grundlagt i 1996 og drives i dag af Peter Aaby som købte virksomheden af sin far i år 2000. Peter Aaby fortsætter uforandret i Atek som adm direktør. Virksomhedens kunder er blandt andet inden for tele & IT-, energi- og finanssektoren, samt medicinal og sundhedssektoren.

Atek er idag en kompetent kollega i branchen. De er vokset hurtigt og er i dag i en lignende markedsposition, som vi var for et par år siden. Hvis de skal fortsætte væksten i samme takt som hidtil, skal de bredde sig ud til flere markeder, hvilket de har valgt at gøre sammen med Coromatic Group. Jeg er yderst tilfreds med at få Peter Aaby både som kollega og som delejer i Coromatic Group, siger Maths Waxin, koncernchef for Coromatic Group.

Etablering i Sverige

Det bliver rigtig spændende, at dyrke de forskellige muligheder for yderligere vækst vi får ved at komme ind i en international og ambitiøs koncern som Coromatic. Vi har i længere tid gerne ville udvide Atek på køl området og så se på om vi kunne etablere os i Sverige, nu vi har en god kundebase i Sydsverige, men begge dele kommer jo helt af sig selv, ved at samle Atek i Coromatic koncernen, udtaler en tilfreds Peter Aaby, adm. dir og tidligere ejer af Atek.

Del på facebook
Facebook
Del på google
Google+
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn

Læs flere artikler

Login på din konto