God start for Roskildes nye erhvervsnetværk – kun for kvinder

”Vi startede i oktober sidste år en lokalgruppe af Women In Business – eller WiB som netværket kaldes i daglig tale – her i Roskilde” fortæller Lotte Andreasen, der er salgschef hos MyPressWire og desuden ambassadør for WiB og fortsætter ”Vi har foreløbigt afholdt to fuldt udsolgte arrangementer, og det tyder på, at WiB opfylder et hidtil udækket behov hos aktive erhvervskvinder i Roskilde”.

Turbo kursus om online kommunikation

Næste arrangement er tirsdag d. 29. januar klokken 19, hvor WiB får besøg af ekspert i online-kommunikation, Mette Hertzmann fra det digitale bureau Symbiotisk. Deltagerne får en times turbo-kursus i, hvordan man laver nyhedsbreve, der skaber glæde hos modtageren og omsætning hos afsenderen. Desuden bliver der rig mulighed for at netværke og skabe nye forbindelser.

Kvinder netværker anderledes

”Kvinder netværker generelt på en anden måde end mænd. Jeg har deltaget i professionelle forretningsnetværk i 6-7 år, og WiB adskiller sig ved at være meget energisk og dynamisk – og måske også en smule uorganiseret, når man sammenligner det, med de mere traditionelle erhvervsnetværk” siger Lotte Andreasen ”Men alligevel skabes der hele tiden nye forretningsmuligheder og spændende relationer. Det er befriende at møde andre kvinder, der har fokus på udvikling og business”.

Fokus på værdiskabende netværk

WiB Roskilde byder i 2013 på blandt andet kurser i professionel brug af det online-netværket LinkedIn, PR & pressearbejde, pensionsoptimering og mange andre spændende emner. Der ud over er der også arrangementer af mere social karakter. ”Vi har meget fokus på, at det skal være værdiskabende at bruge tid og penge på at være med i netværket. Og jeg håber, at rigtigt mange kvinder har lyst til at bruge et par timer på at se, om WiB måske er noget for dem” slutter Lotte Andreasen.

Women In Business er et landsdækkende netværk, der har lokalgrupper i de fleste større byer i Danmark. Medlemmer og gæster kommer fra alle brancher og både selvstændige, ansatte og studerende er velkomne til møderne.
Se også hjemmesiden www.wibdanmark.dk

Del på facebook
Facebook
Del på google
Google+
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn

Læs flere artikler

Login på din konto