Sukrin Gold – nyt gyldent sukker med forsvindende få kalorier

For fire år siden kom Sukrin, det første naturlige sukkeralternativ helt uden kalorier. Nu lanceres en unik og spændende opfølger til dette populære sødemiddel i skikkelse af det nye Sukrin Gold.

Sukrin Gold er et gyldent sukker med en rund og fyldig smag – helt fri for kunstige sødemidler. Det er sammensat af flere naturlige sødestoffer, bl.a. ekstrakt fra Stevia-planten. Den enestående blanding giver en sød smag, der ikke står tilbage for det almindelige brune sukker, som vi alle kender. Og det til trods for, at Sukrin Gold har over 25 gange færre kalorier end ordinært sukker.

Få kallorier og gylden farve

Har man fokus på sukker og kulhydrater, men intet ønske om at gå på kompromis med hverken smag eller naturlighed, så er Sukrin Gold det nye alternativ til både sukker og kunstige sødemidler. Det har en lækker gylden farve, forsvindende få kalorier og passer perfekt over bær og havregryn, i grød og yoghurt samt i kaffe, te og desserter. Ja, det er faktisk perfekt alle de steder, hvor man vil have en sød, rund og fyldig smag uden at vælte sig i kalorier.

  • Samme sødningsgrad som brunt sukker
  • Under 1 kcal pr. teske (5 g)
  • Naturlig oprindelse, naturlig fremstilling

Sukrin Gold sælges i poser a 500 g, vejl. pris kr. 79,-.

Sukrin Gold fås i helsekostbutikker og webshops, udvalgte Matas eller på www.sukrin.dk

Del på facebook
Facebook
Del på google
Google+
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn

Læs flere artikler

Login på din konto