Confac A/S i Randers fastholder højt momentum

Vi har netop modtaget et dobbelt-A-diplom for høj kreditværdighed, og vi er gearet til med nye produkter og nye metoder at drive udviklingen frem med en komfortabel ordrebeholdning, fortsat vækst og solid indtjening, konstaterer administrerende direktør Erling Holm fra Confac A/S i Randers, der i sit femte leveår landede en omsætning på 117 millioner kroner og en soliditet på 32 procent.

Omsætningen voksede 34 procent, overskuddet blev mere end fordoblet, egenkapitalen blev øget med knap elleve millioner kroner og firmaets soliditet steg til 32 procent, samtidig med at vi har nedbragt vores gæld i produktionsfaciliteterne med hele 38 procent.

Confac - spændende og spektakulære bygningerDet er en tilfreds administrerende direktør fra Confac A/S, Erling Holm, der med dugfriske og godkendte regnskabstal gør status over virksomhedens udvikling i det seneste regnskabsår.

Ikke mindst i lyset af et fortsat yderst volatilt og trægt marked, er vi særdeles tilfredse med udviklingen i Confac, og vi er lidt stolte over at dokumentere, at det faktisk er muligt at udvikle en kernesund forretning i en branche, der er ekstremt hårdt underdrejet, fortsætter Erling Holm og peger på, at erhvervsbyggeriet nu er tæt på det laveste niveau i tyve år.

Vi har vi over de seneste år uden at slippe virksomhedens forretningskoncept med et stramt produktsortiment og toptrimmede arbejdsprocesser haft succes med at brede viften ud som konkurrencedygtig leverandør af betonelementer til byggeri af institutioner og boliger.

Betonelementer vinder markedsandele

Den administrerende direktør fra Confac A/S ser i øvrigt ikke umiddelbare tegn på, at mildere vinde er på vej ind over byggebranchen, og han forudser, at byggeriet også i 2013 vil være præget af ustabilitet og et meget lavt aktivitetsniveau.

Men pointerer Erling Holm, anvendelsen af betonelementer er trods  faldende byggeri stigende og vinder markedsandele i forhold til andre byggekomponenter – en udvikling Confac’s direktør tilskriver udvikling af elementer med bredere anvendelsesmuligheder, der på samme tid tilgodeser krav om energirigtige løsninger, æstetiske overflader og konkurrencedygtige priser.

Landsdækkende salgs- og rådgivning fra tre kontorer

I det lys tror vi på et fortsat stabilt produktionsflow med uændret volumen og prisniveau, og vi forventer med afsæt i fortsat videreudvikling af vores forretningskoncept at nå rimelige resultater også i det nye år, fastslår Erling Holm og understreger afslutningsvis, at Confac med hovedkontor i Randers samt salgs- og rådgivningskontorer i Esbjerg og Roskilde står stærkt rustet til fortsat vækst.

Vi har et solidt økonomisk fundament, en bred vifte af konkurrencedygtige produkter og et topkvalificeret team af motiverede medarbejdere, samtidig med at vi fra nye og gamle kunder i både ind- og udland oplever en stigende efterspørgsel på Confac’s produkter, koncepter og rådgivning.

Del på facebook
Facebook
Del på google
Google+
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn

Læs flere artikler

Login på din konto