Erhvervskvinder sætter fokus på salg

”Networking er længe blevet betragtet som nøglen til succes, når opgaven går på at finde job, kunder eller samarbejdspartnere” fortæller Lotte Andreasen, der er den lokale ambassadør for WiB Roskilde ”Hos Women In Business arbejder vi med at skab personlige relationer – og at give netværkets medlemmer redskaber og viden til at udvikle sig professionelt”,

Salg for alle

Næste arrangement handler om det allervigtigste for de fleste virksomheder, nemlig at skabe omsætning. Onsdag d. 13. februar kommer Rolf Høegh fra Resultatskaber på besøg og giver en times peptalk fyldt med gennemtestede, lavpraktiske og effektive idéer til at hæve salget.

Rolf Høegh er måske Danmarks mest kendte salgstræner. Han har arbejdet med nogle af landets største virksomheder, har udgivet bestsellerbogen ”En Sælgers Bekendelser” og været hovedperson i TV programmet ”Kunsten at sælge”.

”Vi er utroligt heldige, at Rolf Høegh har sagt ja til at lave et specialarrangement her i Roskilde” siger Lotte Andreasen og fortsætter ”Rolf er kendt for at levere sine budskaber på en meget overbevisende, effektiv og direkte måde. Vi håber, at rigtigt mange har lyst til at komme og få en lærerig oplevelse”.

Mænd ingen adgang

”Når kvinder netværker med kvinder, så opstår der lynhurtigt nye forbindelser og nye muligheder” siger Lotte Andreasen ”Med tre udsolgte arrangementer i træk er der noget der tyder på, at WiB har skabt et rum for aktive kvinder, der gerne vil mødes med ligesindede med fokus på udvikling og business”.

WiB er et landsdækkende netværk, der har lokalgrupper i de fleste større danske byer.
Medlemmerne kommer fra alle brancher og tæller både selvstændige, ansatte og studerende.
I Roskilde-afdelingen inviterer man i løbet af 2013 til arrangementer om bl.a. pensionsoptimering, pressearbejde og sociale medier.

Mødet afholdes hos PR bureauet MyPressWire på Dronning Margrethes Vej 4A,1 i Roskilde.
For yderligere informationer og tilmelding; kontakt Lotte Andreasen på tlf. 30 48 00 99 eller email Lotte@MyPressWire.com

Del på facebook
Facebook
Del på google
Google+
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn

Læs flere artikler

Login på din konto