Stem på Rabalder Parken!

Parken er verdens første afvandingsanlæg, der samtidig er bygget til bl.a. skate. Din stemme kan sikre Roskilde den fornemme pris!

Rabalder Parken er blevet fantastisk modtaget af byens borgere, men har også givet genlyd i fagkredse. Bæredygtig Beton Prisen, som Dansk Byggeri står bag, er en af dansk byggebranches mest eftertragtede priser:

  • Nomineringen er udtryk for, at vi har tænkt nyt og banebrydende, og det er jeg rigtig stolt over. Jeg håber, alle Roskildes borgere vil bakke op og gå ind og stemme på Rabalder Parken, siger borgmester Joy Mogensen!

Stem på Rabalder Parken!

Bæredygtig Beton Prisen er en publikumspris. En dommerkomite har udvalgt fire projekter, men det projekt, der får flest stemmer fra publikum, bliver vinder af Bæredygtig Beton Prisen 2013.

Alle kan frem til 10. marts 2013 stemme via hjemmesiden: danskbeton.dk. Blandt alle over 18 år, bliver der trukket lod om et rejsegavekort til 15.000,- kr.

Roskilde klimasikrer mod monsterregn!

Rabalder Parken skal klimasikre Roskildes nye kreative byområde, Musicon. Regnvandsbassinet kan rumme 23.000 m3 regnvand, hvilket svarer til 10 svømmehaller. Men da tunge og pludselige regnskyl kun opstår få gange om året, skal kanaler og regnvandsbassiner også kunne bruges til aktiviteter, når det ikke regner voldsomt. Udover skate i kanaler og regnvandsbassin har Rabalder Parken også hængekøjer, trampoliner, 20 meter lang stålrampe, grill, siddemøbler, fitnessredskaber, gynge, vandtrappe i beton og en regnvandssø.

Rabalder Parken er udviklet i samarbejde med og med støtte fra Lokale- og Anlægsfonden, Foreningen Roskilde Festival, Nordea Fonden samt Unicon Beton.

Giv din stemme til Rabalder Parken her.

Del på facebook
Facebook
Del på google
Google+
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn

Læs flere artikler

Login på din konto