Ultra løber med ADHD og vigtigt budskab

” Tiden nærmer sig til min største udfordring nogensinde, nemlig at løbe fra Aalborg til Roskilde, en rute på ca 700 km.” Dette har Geert lige opdateret på sin Facebook profil og som i sig selv er imponerende men, at han, til marts, vil gøre det på kun 7 dage er opsigtsvækkende. Drivkraften til at være ultraløber er for Geert hans ADHD.

Løbe udfordringen skal hjælpe til med, at samle økonomisk støtte ind til, børn og unge med psykiske lidelser og sætte fokus på, at de også har brug for et godt og dejligt liv og det ikke skal være et TABU.

Det er et projekt vi på RoskildeNyheder meget gerne vil støtte op om. Læs mere og bliv eventuel medsponsor her: www.powermindbody.dk

ADHD og depression førte til nyt liv

Geert er i dag en ny mand, der søger udfordringer og arbejder på et opholdsted for unge der kommer fra krigshærgede lande. Sådan har det ikke altid været. Det er først en udvikling der kom efter en lang periode af hans liv med modgang, stor gæld og depressioner. Oven i det fik Geerts ældste søn en dag konstateret ADHD, og her fandt Geert først ud af, at også han havde ADHD. Geert har med dette dystre udgangspunkt formået, at vende sit liv rundt og har i dag fokus på positive tanker, selvtillid og træning, der alt sammen er medvirkende til, at holde sygdom og bekymringer væk.

Yderligere har han valgt, at dele ud af sin erfaring via foredrag og han spreder på alle måder positiv karma hvor end han står og går. Det er en fantastisk livsbekræftende mand der nu skal løbe længere end de fleste til gavn for børn og unge med psykiske lidelser.

Hvis en person skal vurderes ud fra de handlinger personen foretager, må Geert være en engel af kød og blod der hjælper unge der har det psykisk svært og spreder sine positive tanker og livskraft ud til andre uden, at forlange noget retur. Det er i sandhed en livsindstilling vi andre kunne lære noget af. Men behøver vi også løbe 700 km på kun 7 dage? ;o)

At læse om Geerts liv som han så oprigtigt beskriver det på hans hjemmeside www.powermindbody.dk, får en til, at tænke på sætningen ”man skal så meget grueligt igennem før det bliver godt”.

Del på facebook
Facebook
Del på google
Google+
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn

Læs flere artikler

Login på din konto