FC Barcelona kommer til Danmark

FCB Escola er derfor ikke uden grund mere end almindeligt populær blandt ambitiøse og talentfulde fodboldspillere med lyst til at forbedre deres tekniske og taktiske færdigheder.

I uge 27 og 28 tager et team bestående af FCB Escolas professionelle trænere imidlertid turen til Danmark for at tilbyde drenge og piger mellem 7 og 14 år såvel teamtræning som individuel, skræddersyet træning, baseret på FCB-modellen. I træningen indgår videregivelse af de FCB-kerneværdier, som Barca er kendt for i hele verden: Tolerance, respekt, solidaritet, godt kammeratskab, høflighed og integration.

FC Barcelona har i samarbejde med Barcelona Training valgt de bedste installationer i Danmark til sommerens FCB Escola Camps, nemlig Jægersborg BK og Billund IF. FCB Escola Camp i Jægersborg finder sted fra mandag til fredag i uge 27, og i Billund mandag til fredag i uge 28.

Individuel fodboldtræning

For at gøre træningen så effektiv og personlig som muligt, vil alle deltagerne på sommerens FCB Escola Camps blive inddelt efter såvel alder som niveau. Børnene får udleveret 2 FCB T-shirts, shorts og en FCB-fodbold og modtager det officielle FCB Escola Camp-diplom, når ugen er omme.

Prisen for deltagelse i en uges træning med FC Barcelonas professionelle trænere er kr. 2.495,-. Tilmelding sker gennem BilletNet, der åbner for salg af billetter den 1. marts.

Læs mere om de danske FCB-fodboldcamps på www.barcelonatraining.dk.

Del på facebook
Facebook
Del på google
Google+
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn

Læs flere artikler

Login på din konto