Kåring af Årets håndværker 2013

Men den nye trend har givet idémand Peter Birkelund fra Kåring af Årets Håndværker ønsket om løfte niveauet yderligere, og i år foregår kåringen af Årets Håndværker i Cirkusbygningen til en stor gallafest, hvor landets bedste håndværkere er inviteret til fest.
Roskilde Fjordens El A/S Beliggende i Gundsømagle , er igen i år nomineret blandt de bedste til ÅRETS Elinstallatør og dermed igen med i opløbet om den eftertragtede pris.

Roskilde Fjordens El A/S har været igennem en udvælgelse blandt mere end 1.500 andre virksomheder, der har været med i opløbet om at blive årets håndværker.

Direktør Peter Birkelund fra Kåringen af Årets Håndværker udtaler: “Igen i år kårer vi håndværkere fra hele Danmark i 12 fag kategorier. Vinderne præmieres med bronzestatuetten “Smiley håndværk – din garanti” og den ganske specielle ære, det er at kalde sig årets håndværker 2013″. Selve kåringen af årets håndværkere sker i Cirkusbygningen d. 10. april 2013.

Flemming Jensen fra Roskilde Fjordens El A/S udtaler: “Vi er meget glade og stolte over igen i år at være blandt de nominerede til Årets elinstallatør. Vi er dog også klar over at konkurrence om trofæet er hård, men håber at mange af vores søde kunder, vil hjælpe os i opløbet og gå ind og give deres anmeldelse. Det har betydet meget for os, at vi kan bevise over for nye kunder at vi kan vores kram, andres kunders positive oplevelser, er det bedste anbefaling vi kan få og vi gør alt hvad der er i vores magt for at leve op til vores kunders forventninger.”

Del på facebook
Facebook
Del på google
Google+
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn

Læs flere artikler

Login på din konto