Ung mor og karriere kvinde

Som forholdsvist ung mor og ”for nylig” teenager, faldt det mig ikke svært, at vælge hvad jeg ønsker at skrive om her på avisen. Ønsket om, at skrive om børn og unge blev heldigvis imødekommet, og her er jeg så; ny skribent for RoskildeNyheder.dk på børn og unge området.

Ung mor med ben i næsen

Jeg er uddannet sundhedsservicesekretær, men er nu i gang med at tage en AU i kommunikation og formidling. Det kommunikative gen har jeg altid haft, og jeg ønsker med min uddannelse og jobbet som skribent, at nå ud til den danske befolkning.

Jeg brænder for, at skrive om nogle af alle de ting der sker her i Danmark for vores børn og unge. Jeg ønsker, at finde frem til de små detaljer – dem som er med til at give den gode historie. Jeg vil ud og sætte fingeren på pulsen og berette om det der sker nu og her, men også om de tendenser og holdninger vi har her i landet.

Fordomme om unge mødre

Som ung mor møder man mange fordomme. Selvom jeg ikke er helt ung mor, møder jeg tit nysgerrige blikke i Brugsen, når jeg kommer trillende med min datter i indkøbsvognen. Jeg er en lille fis og har formået, at bevare mit ret unge look, og bliver derfor tit regnet for at være yngre end jeg er. Men hvorfor de fordømmende blikke bare fordi man er ung og mor? Er det mon reality-programmer som “De unge mødre” der er med til, at skabe denne forudindtagede holdning?

Jeg ved i hvert fald, at vi er mange unge kvinder ude i landet, som er super seje. Vi er supermødre og benhårde karrierekvinder. Jeg stræber efter, at mine børn skal se et forbillede i deres mor. Uddannelse og karriere er vejen frem i dagens Danmark.

Jeg ved også, at jeg er stærk nok til at stikke næsen i sky, næste gang damerne i brugsen lurer lidt ekstra på mig. For jeg ved med mig selv, at selvom jeg er ung mor, er jeg også en arbejdende og karriereminded kvinde. Så til hul med tendenserne og de forudindtagede holdninger om os unge/yngre mødre.

Del på facebook
Facebook
Del på google
Google+
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn

Læs flere artikler

Login på din konto