Forårets mode Vs. Blue!

Farven er blå!.. og det er intet mindre end bare én af de fantastiske farver vi kommer til at se meget til her til foråret. Der er jo nok nogle stykker derude, som ikke helt ved hvordan man kommer rigtig igang med forårs-garderoben, og endda nogle som faktisk er en lille smule ligeglad (og det er også helt ok), men jeg skal guide Jer her, og gøre det lidt nemmere og interessant at ‘blålig-gøre’ Jeres fantastiske forår der står og banker på.

Derfor vil jeg først præsentere en ikke kun fragt-fri hjemmeside, men også en side fyldt med alt hvad hjertet begærer (ikke kun for tøjglade kvinder) men da også nogle af Jer mænd derude, som nok trænger til at få en lille smule indblik i hvad kæresterne og konerne gerne vil fylde skabet op med – så mænd, hvis det endelig skal være – så går I ikke galt ved at købe noget blåt her til foråret!

Og nu til det interessante.. hvad er det for en hjemmeside der kan få dankortet på arbejde, hårene til at rejse sig i nakken og lysene frem i enhver shoppelysten kvindes øjne? Det er www.asos.com. Jeg har lyst til at lave en fanfare, men den må I tænke Jer til, (bare den er faverig, glad og helt vildt larmende). Jeg må nok sige at jeg (helt sikkert som mange andre) har snublet over utallige mode-sider på det store net. Fragtfrie sider, sider med alt for konet tøj, sider med outlet i rest størrelser (der oftest var alt for små), sider med brugt tøj, endda sider jeg troede var tøj – men viste sig at være lukket ned for år tilbage.. men der her er en side der er kommet for at blive, med alt! Denne fantastiske hjemmeside indeholder alt der passer godt på kroppen og som klædeskabet vil elske. Vi kan allesammen godt lide at man ikke skal betale for at få de lækre goodies leveret til døren, så her er der altså frit slag, om du bare vil køre et par øreringe til en flad 20’er, eller et helt sæt tøj til den runde fødselsdag.

Men for at vende tilbage til ‘blåt’, så bør du ikke kun pynte kroppen med det, men det er også rigtig fint her til foråret som flotte vaser, lysestager eller pyntepuder i hjemmet. Men i denne omgang har jeg valgt at fokusere på klæderne! Jeg skal være ærlig at tilstå at jeg som “ikke kommet sig over kulden og vinteren menneske” ikke har fyldt min egen garderobe op med blå…endnu. For når foråret begynder at blomstre og skræmmer vintervejret væk, så kommer der helt af sig selv..

Rigtig god fornøjelse, og må foråret føre Jer på vej til de blå lækkerier

{module [197]}

Del på facebook
Facebook
Del på google
Google+
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn

Læs flere artikler

Login på din konto