nemlig.com udvider – fordi alle har ret til handlefrihed

nemlig.com får dagligt henvendelser fra danskere, der efterspørger levering i lige præcis deres område. En netop afsluttet afstemning på Facebook og nemlig.coms hjemmeside har vist en kæmpemæssig interesse. Her har mere end 4.000 forbrugere ønsket sig nem og bekvem bestilling og levering af dagligvarer i deres område. Derfor har nemlig.com besluttet at åbne op for levering af dagligvarer i yderligere 15 områder fra d. 10. april, og har dermed sørget for handlefrihed til endnu flere.

Den bekvemmelighed vil nemlig.com gerne give til endnu flere, og det er derfor med glæde at yderligere 15 områder nord og vest for København fra den 10. april kan få levering af dagligvare.

Levering i Roskilde og omegn

De nye områder, der fremover får adgang til de mere end 6.000 dagligvarer og delikatesser samt det største udvalg af økologiske varer på nettet er Helsingør, Espergærde, Snekkersten, Ålsgårde, Hellebæk, Gørløse, Fredensborg, Kvistgård, Slangerup, Frederikssund, Ølstykke, Stenløse, Veksø Sjælland, Tune og Jyllinge.

Forbrugerne handler dagligvarer på nettet som aldrig før, en tendens som bl.a. Foreningen for Dansk Internet Handel (FDIH) bekræfter.

”FDIH har fra 2010 til 2012 set en fordobling indenfor handel af dagligvarer via nettet målt på antallet af gange, hvor danskerne handler dagligvarer og køber mad via nettet. Udviklingen er bl.a. et udtryk for, at butikkerne bliver stadig bedre til at ramme forbrugernes forventninger om enkel og nem handel fx via apps, sikker levering og distribution, der møder et afgørende krav hos fx børnefamilierne – nemlig bekvemmelighed”, siger Anette Falberg, Adm. direktør hos FDIH.

Sund og naturlig vækst

De seneste par uger har nemlig.com spurgt forbrugerne på deres hjemmeside og på Facebook, hvilke nye områder de ønsker levering i. De 5 områder, som har fået størst tilslutning ud af de i alt 15 valgmuligheder, ville efter Påske blive nye leveringsområder. Men interessen har vist sig at være kæmpe stor i alle områderne, og det har fået nemlig.com til at beslutte sig for at imødekomme efterspørgslen i alle 15 områder.

”Jeg er meget begejstret over den store interesse, der er for vores koncept. Vi får dagligt ønsker fra forbruger om at levere dagligvarer i deres område, så derfor er jeg meget tilfreds med, at vi nu kan foretage en massiv udvidelse og dermed gøre de daglige indkøb lettere for endnu flere travle danskere. For os handler det netop om at give ultimativ handlefrihed til forbrugerne, så de kan bruge deres kostbare tid på alt det i livet, der er meget sjovere end de daglige indkøb”, siger Adm. direktør og stifter af nemlig.com, Stefan Plenge.

Åbent 365 dage om året

Umiddelbart før Påske udvidede nemlig.com også åbningstiderne, hvilket betyder, at der fremover vil være adgang til bestilling og levering af de mere end 6.000 dagligvarer og delikatessevarer alle årets 365 dage inklusive helligdagene, hvor store dele af den traditionelle dagligvarehandel holder lukket.

For mere information besøg www.nemlig.com.

Om nemlig.com

nemlig.com åbnede d. 25. august 2010, og er i dag Danmarks største online supermarked med over 250 ansatte. Omsætningen ligger på et trecifret millionbeløb og forventes fordoblet i løbet af 2013. nemlig.com har mere end 6000 dagligvarer på hylderne, heraf mere end 900 økologiske varer og mere end 650 discount varer.

nemlig.com har også et stort udvalg af delikatessevarer og samarbejder med Lagkagehuset, Slagter Lund, Cofoco, Løgismose, Sv. Michelsen, Lynhjem Oste, Aalbæk Specialiteter, A. C. Perch’s Thehandel, Risteriet, Rossini, Mill & Mortar, Fiskemanden og slagtermester Jan Sten Hansen.

nemlig.com leverer varer i hele Storkøbenhavn fra Helsingør i nord til Køge i syd, samt Frederiksund og Roskilde i vest.

nemlig.com bygger på avanceret brug af it og vandt i 2011 E-handelsprisen i Danmark og bronze ved den tilsvarende internationale konkurrence European E-commerce awards 2011 ved Global E-commerce Summit.

Del på facebook
Facebook
Del på google
Google+
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn

Læs flere artikler

Login på din konto