Revisoren, der brænder for de små: Christian Lysehøj fylder 40 år

Reception markerer dagen

40 års fødselsdagen markeres med en reception for forretningsforbindelser og venner af huset torsdag d. 25. april kl. 15.00-18.00 på privatadressen i bofællesskabet Jystrup Savværk, Skjoldenæsvej 36, 4174 Jystrup.

Vækst på 25% år efter år

Christian Lysehøj fylder 40 år og nyder at løbetræne og deltage i marathonløbRevisorforretningen er gennem otte år vokset til 12 medarbejdere, og pr. 1. september 2012 blev de en del af Visma-familien og flyttede fra Frederiksberg til Herlev sammen med de øvrige Visma-selskaber.

Den store fremgang over årene skyldes, at vi er stærke på relationer, forklarer Christian Lysehøj og uddyber: Vores opsving blev forstærket, da vi i 2011 begyndte at udbyde kurser i forskellige økonomiprogrammer som e-conomics og Billys Billing samt de programmer, som Visma-koncernen markedsfører såsom SummaSummarum og Mamut.

Vækst uden forretningsplan

Vi har aldrig lavet en forretningsplan, medarbejderhåndbøger eller andre opslagsværker. Vi har fulgt vores mavefornemmelse, mens vi har haft fart på med at bistå vores kunder og sørge for, at der er værdi for dem i de opgaver, vi udfører, fortæller Christian.

I fritiden holder han sig i form blandt andet ved lange løbeture i naturen omkring hjemmet i Jystrup samt ved maratonløb i ind- og udland.

Del på facebook
Facebook
Del på google
Google+
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn

Læs flere artikler

Login på din konto