Orange Scene – Vinnie Who som åbningsnavn på Roskilde!

Åbningen kommer således til at stå i festens tegn, når Vinnie Who og hans syv-mands band indtager den prestigefulde scene med bombastiske blæserhooks, synth-figurer, nostalgiske disco-grooves og entusiastiske koklokker.

”Det er sjældent man kan sige på forhånd, at dét man står overfor bliver en oplevelse for livet. Men dét bliver det at åbne Orange. Jeg glæder mig til at dele oplevelsen med alle de musikelskere, som jo udgør Roskilde Festival. Vi er så tændte på – ikke bare at levere en koncert – men at give Roskilde et altomsluttende festshow!”,  siger 24-årige Niels Bagge, som står bag Vinnie Who.

Vinnie Who, som i februar udgav sit 2. studiealbum ”Midnight Special”, har netop været på en omfattende Danmarks-turné, som blev afsluttet med et brag af en fest i et udsolgt Vega. Udover prisbelønninger, anmelderroser og adskillige P3’s Uundgåelige, har Vinnie Who og band især modtaget hyldest for deres liveperformances, som altid får publikum til at overgive sig til dansegulvet.

Roskilde: kridt danseskoene og find glimmer-suitet frem – Vinnie Who indtager Orange!

Vinnie Who

Bag navnet Vinnie Who finder man Niels Bagge; et musikalsk stortalent fra et sted syd for København.  Hans debut-album, Then I Met You, kom på gaden august 2010.

Første single What You Got Is Mine endte med at være den næstmest spillede danske single på P3 i 2010. Remedy lå på en 6. plads, og Vinnie Who var således den eneste musiker med to numre på top ti listen over de mest spillede sange på P3 i 2010.

Den anmelderroste debut udkom efterfølgende i 12 lande (Sverige, Norge, Finland, Holland, Belgien, Luxemburg, Tyskland, Schweiz, Østrig, Japan, Grækenland og Taiwan), og han turnerede en del i Europa.

Yderligere blev han nomineret til en Gaffa-pris (årets nye danske navn), hele to P3 Guld-priser (lytterhittet og P3-prisen), en Zulu Award (årets nye danske navn) og en Danish Music Award (Årets danske album).

I februar 2013 udgav Vinnie Who sit 2. studiealbum ”Midnight Special”. Første single ”How Can I Be Sure” var P3’s UU og Vinnie Who medvirkede i X-factor som Blachmanns meddommer. Vinnie Who har netop afsluttet en stor Danmarks turné og skal efter sommerferiens mange festival-jobs på en udenlandsk turne, som bl.a. bringer discofesten til Tyskland og Østeuropa.

Priser

  • Gaffa pris: Årets nye danske navn (2010)
  • P3 Guld: Lytterhittet
  • Zulu Awards: Årets danske navn (2011)

Se alle offentliggjorte bands her

Orange Scene Roskilde FestivalPublikum Roskilde Festival

Del på facebook
Facebook
Del på google
Google+
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn

Læs flere artikler

Login på din konto