Sæson for loppemarkeder!

Det er blevet mere og mere populært at loppe, og du kan shine dit hjem op med de fedeste sager, uden det kommer til at koste dig hverken dit madbudget eller  buspenge, og samtidig få det til at ligne et bolig-magasin , eller måske noget endnu bedre!

Loppesæsonen er gået igang, med en eksplotion af både private små loppemarkeder, og de større af slagsen som altid bare er der. Derfor kan jeg kun råde til at man kigger forbi markedskalenderen.dk hvor de feste større markeder rund omkring i hele Danmark står opdateret, med datoer og tidspunkter for hele året.

Nu har jeg besøgt en del markeder, men mest af alt de større af dem – da jeg altid har haft svært ved at finde alle de små og helt særlige af slagsen, og det er egentlig bare med at have ører og øjne åbne, for der er tit fine hjemmelavede skilte på landevejene, og der er altid rigtig gode kontakter på lopemarkeder, da de garvede loppere kender de fleste datoer, fordi de rejser rundt med deres bod.

En god ting når du skal gæste et lopemarked er, at du ikke er bleg for at ‘prutte’ med priserne, og du må godt være stædig! Loppere kan komme lang ved at holde fast i prisen, men i sidste ende vil de jo gerne af med det – det er jo hele idéen med det. Så giv lidt snor og lad dem overveje den pris du foreslår og kom tilbage senere… men de fleste er til at forhandle med!

Der er ikke så meget at sige, andet end – Se at komme ud i det skønne danske sommervejr med småpengene, og gør nogle vanvittige fede kup!

LOPPE-OBS: Loppemarked ved Kvickly Hyrdehøj, i Roskilde, 2. Juni fra kl. 10.00 – 15.00

(billede lånt af: kegnaes-friskole.dk)

 

 

 

 

 

Del på facebook
Facebook
Del på google
Google+
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn

Læs flere artikler

Login på din konto