Gratis udskiftning af nabohjælpsskiltet

Det kriminalpræventive Råd tilbyder i den anledning gratis ombytning af det gamle nabohjælpsskilt til et skilt med det nye logo.

Det eller de gamle skilt(e) afleveres på nærmeste politistation. Grundejerforeningen eller den, der indleverer skiltet, skriver sit navn bag på hvert skilt.

Samtidig med aflevering af skiltet på politistationen modtager man et ”kodekort” for hvert afleveret skilt. Efterfølgende indtastes koden på www.nabohjælp.dk, hvor det nye skilt bestilles. Efter ca. 14 dage modtages skiltet med det nye logo GRATIS.

“Midt- og Vestsjællands politi har konstateret, at færre skilte end forventet er blevet ombyttet. Derfor gør vi opmærksom på muligheden for den gratis ombytning og nabohjælpskampagnen generelt, så borgerne bliver erindret om Det kriminalpræventive Råds nye kampagne. Sommeren og dermed ferietid står jo snart for døren, hvorfor jeg håber, at så mange som muligt vil benytte sig af og tilmelde sig den nye nabohjælp”, siger kriminalassistent Johnny Skovbo Winther, sikringskoordinator ved Midt- og Vestsjællands politis forebyggelsessektion.

I Midt- og Vestsjællands politikreds kan ombytningen af nabohjælpsskiltet ske på alle lokalpolitistationer.

Del på facebook
Facebook
Del på google
Google+
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn

Læs flere artikler

Login på din konto