Festival musthaves – del 3

Skal man på festival, skal man have et telt man kan kende, i både fuldskab og ædru-hed, og derfor har jeg valgt nogle opsigtsvækkende nogle af slagsen.

Som jeg tidligere har skrevet i min festival-musthave-guide, så ér det altså bare super smart at anskaffe sig noget særligt og unikt, om det er solbriller, gummistøvler, hatte eller noget helt andet…så hvorfor ik’ også telte!?

Når man camperer på en festival skal man jo altid sørger for at have et telt med, der passer til situationen. Altså et stort telt hvis man er en gruppe på mange, eller bare godt kan lide uventede gæster.. måske endda et man også kan opholde sig i når man ikke sover. – Eller et lille kompakt og simpelt telt, med plads til to, hvis man har det bedst med at sove i ro og mag.. så vidt det er muligt, i hvert fald!

I så fald, så kan vi IKKE komme udenom at det er rarest at have et telt med, når man er festivaler – med mindre man bor i cykelafstand og kan tage sin skraber derhjemme, hvor der ikke vælter rundt med fulde og dansende folk. (hvilket nu også kan være sjovt, hvis man ikke ligger med brandert, ølmave, sorte tær, og kæmpe søvnbehov)

Er du ikke luxus-festivaleren der sover hjemme, så anskaf dig i stedet for et telt der sparker røv….

Hold øje med Festival musthaves del 4: Hold-øllerne-kolde boxe!

{module [210]}

Del på facebook
Facebook
Del på google
Google+
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn

Læs flere artikler

Login på din konto