Pop up restaurant i skibscontainer

 

Det er Danmarks første reelle pop-up restaurant på hele 45 kvadratmeter der kan foldes ud på bare tredive sekunder, til stor overraskelse og forundring for mange.

Containeren popper op hver dag på Nytorv klokken 12.00 frem til på lørdag, hvorefter den rejser videre til Odense, Aarhus, Aalborg og på Roskilde Festival.

Et sjovt event med god mad og et alvorligt budskab

Hellmann’s Mayonnaise står bag konceptet, der går på at servere gode bæredygtige sandwiches og derved samle penge ind til Dyrenes Beskyttelse og deres arbejde med at fremme brugen af æg fra fritgående høns i danske industrivarer.

Det er nemlig sådan at over 60 % af de æg som sælges i Danmark fortsat kommer fra burhøns. Samarbejdet mellem Hellmann’s og Dyrenes Beskyttelse, belyser problematikken og får folk til at tænke en ekstra gang over hvilke æg der lægges i kurven. Som en af de eneste aktører på markedet anvender Hellmann’s nemlig æg fra frilandshøns og ønsker derfor at sætte fokus på den enorme brug af buræg i industrivarer.

I samarbejde med Dyrenes Beskyttelse støtter salget af sandwiches Dyrenes Beskyttelses arbejde med af få hønsene ud af buret og sætte fokus på problematikken.

Hele overskuddet går til Dyrenes Beskyttelse og en sandwich med barbeque-marineret pulled pork af frilandsgris, syltede grønne tomater, frisse salat og Hellmann’s Mayonnaise koster 30 kroner.

Del på facebook
Facebook
Del på google
Google+
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn

Læs flere artikler

Login på din konto