Le Mans 2013 – 24 timers race

Og danskerne er dominerende på Le Mans. Ikke blot udenfor banen, men så sandelig også på banen.Mere end 15.000 danskere tager årligt turen til Frankrig for at se de hurtige biler og for at hygge sig i dagene omkring det legendariske motorløb. Le Mans 2013 fylder 90 år, så mon ikke der er lidt ekstra kryderi på hele begivenheden?

 

Løbet køres lørdag den 22. juni kl. 15.00 til søndag den 23. juni kl. 12.00.

Men snyd ikke dig selv for hele optakten til løbet på diverse tv kanaler, med spændende interviews og gennemgang af alle bilklasserne og de nye reglementer, ikke mindst for LMP1 bilerne og deres hybrid teknologi.

Danske kørere i Le Mans 2013

Det bliver hammer spændende at følge løbet i år, ikke mindst med danskere i alle klasserne. Tom Kristensens Audi skal i år kæmpe om titlen med sine søster biler som de hårdeste konkurrenter, men Toyota vil med sikkerhed gerne tage stikket hjem for næsen af favoritterne fra Audi. Også Jan Magnussen i den splinternye Corvette C6 ZR1 er naturligvis at finde på banen foruden de andre danske kørere. Se listen herunder.

Danskere Racerbil Bilnr. Klasse Medkørere
Tom Kristensen Audi R18 TDI e-tron Quattro 2 LMP1 Allan McNish
Loc Duval
David Heinemeier Hansson Morgan Nissan 24 LMP2 Olivier Pla
Alex Brundle
Jan Magnussen Corvette C6 ZR1 73 LM GTE PRO Antonio Garcia
Jordan Taylor
Christoffer Nygaard
Allan Simmonsen
Kristian Poulsen
Aston Martin Vantage V8 95 LM GTE AM

P3 med 26 timers Le Mans

Fortvivl ikke, hvis du ikke har mulighed for, at følge med på tv eller selv er taget til Le Mans. P3 dækker det legendariske racerløb Le Mans i sin fulde længde og mere til, når Louise Dreisig, Mikkel Bagger og Jesper Holm sender 26 timers radio fra det franske.

De tre værter, Louise Dreisig, Mikkel Bagger og Jesper Holm, vil skiftes til at føre lytterne gennem den historiske begivenhed. På forhånd har de hver valgt en kører i rekordindehaveren Tom Kristensens bil.

For at få essensen af Le Mans ud til lytterne vil værterne skifte ud, når kørerne skifter i Tom Kristensens Audi. P3 sender sender fra en time før og efter selve løbet.

{loadposition lemans2013}

Del på facebook
Facebook
Del på google
Google+
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn

Læs flere artikler

Login på din konto