Ny forening udfordrer grænserne for, hvad man kan gå til

Ikke bare som man går til fodbold eller tennis, men med en mere holistisk tilgang. Hos foreningen Paleo-livet kombineres principper om stenalderkost med motion og mental motivation. Alt sammen sat op i en foreningsform, hvor man kan blive medlem og så blive guidet til en sundere livsstil – samtidig med at man hygger sig med andre mennesker.

Rent praktisk foregår det sådan, at når man mødes i foreningen kan man lære at lave sund mad efter stenalderkost principper. Man kan motionere sammen ude i naturen – gå en tur, løbe en tur eller noget helt tredje. Der kan være foredrag eller indlæg fra personer med viden omkring sundhed og livsstil.

Håber at gøre en forskel

Tine Sjøberg, der er grundlægger af foreningen, fortæller, at ved at snakke om både kost, motion og trivsel, håber foreningen at kunne gøre en forskel i folks liv. ”Vi vil lære fra os, for at være med til at opdrage og uddanne alle til en sundere livsstil. I første omgang vil vi hverve medlemmer på f.eks torvedage på Stændertorvet, og på Livsstils messer. Det er vigtigt for os at få skabt en kultur, hvor man kan gå til sundhed, ligesom man i dag kan gå til alt muligt andet i sin fritid.”’

Ud over Tine Sjøberg, som er coach og stifter, har foreningen et fast samarbejde med psykoterapeut  Cristina Ekmann, samt fitnessinstruktører og kokke. Netop dette brede netværk gør, at der i foreningen vil være mulighed for at beskæftige sig med sundhed hele vejen rundt om mennesket. Fra sjove nye opskrifter over snakke om hvorfor det er vigtigt at have det godt med sig selv, til motionsdage og fællesspisning.

Mød Paleo-livet på Stændertorvet, Roskilde lørdag d. 22. juni mellem kl. 9.00 og 14.00, og smag lidt på, om det kunne være noget for dig.

Du kan læse mere om Paleo-livet på deres hjemmeside: www.paleo-livet.dk

Del på facebook
Facebook
Del på google
Google+
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn

Læs flere artikler

Login på din konto