Tom Kristensens Audi flyvende under kvalifikationen

Hybridbilerne fra mærket med de fire ringe dominerede onsdagens frie træning fra start på den 13,629 kilometer lange bane i det vestlige Frankrig. I den frie træning og i kvalifikationen tog Audi de tre forreste pladser. Den hurtigste i begge kvalifikationssessioner var Audi R18 e-tron quattro med nummer 2 kørt af Tom Kristensen, Loïc Duval og Allan McNish. Duval opnåede dagens bedste tid kort efter kvalifikationen begyndte klokken 22.00 med en omgang tilbagelagt på 3m 22,349s.

Til trods for onsdagens hurtige omgangstider var Audi Sport Team Joests mål blot at fortsætte hvor de slap på testdagen for to uger siden, ved at fokusere på dæktest og det perfekte løbssetup af Audi R18 e-tron quattroerne.

Både den fire træning og den første kvalifikationssession blev stoppet før tid efter ulykker, hvor barrieren blev beskadiget – kvalifikationen stoppede efter blot 65 minutter, selvom den var planlagt til to timer.

På trods af det gik vores arbejde som planlagt, sagde Loïc Duval efterfølgende. Vores plan var at køre en rigtig kvalifikationsomgang på tør bane, for man ved aldrig, hvordan vejret arter sig torsdag. Jeg ramte en omgang uden trafik. Men bilen er ikke perfekt, simpelthen fordi baneforholdene ikke er helt optimale endnu. Audi håber at gøre brug af tiden på banen torsdag til at få afsluttet de sidste detaljer på deres aktionsliste.

Fra kl. 19.00 til kl. 21.00 og fra kl. 22.00 til 24.00 er to kvalifikationssessioner på programmet, hvor de endelige positioner på gridden bliver bestemt.

Resultater af første kvalifikation

1 Duval/Kristensen/McNish (Audi R18 e-tron quattro) 3m 22.349s

2 di Grassi/Gené/Jarvis (Audi R18 e-tron quattro) 3m 24.341s

3 Fässler/Lotterer/Tréluyer (Audi R18 e-tron quattro) 3m 25.474s

4 Wurz/Lapierre/Nakajima (Toyota) 3m 26.676s

5 Prost/Jani/Heidfeld (Lola-Toyota) 3m 30.423s

6 Davidson/Buemi/Sarrazin (Toyota) 3m 30.841s

 

Husk at roskildenyheder.dk har billed upload fra danskere på Le Mans – kig under vores billed serie “nyheder i billeder” der har vi upload fra #lemans2013, billederne kommer via Instagram

 

Kilde: http://www.tomkristensen.com

Del på facebook
Facebook
Del på google
Google+
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn

Læs flere artikler

Login på din konto