Villadeal.dk er nu live

Nu lanceres villadeal.dk der henvender sig primært til folk med hus og have – eller andre, der er på udkig efter gode deals på ting til deres bolig.

”Vi ser en hel klar tendens i at alle brugere ønsker at modtage tilbud om gode deals, der appellerer direkte til dem”, udtaler salgdirektør  og partner for Star Media, Mads Jungersted. ”Skal du have nyt drivhus eller et godt tilbud på en taglægning, så er det oplagt at være tilmeldt på villadeal.dk, hvor du næsten udelukkende vil modtage tilbud der er relevante for hus, bolig og have. Naturligvis vil der også være overraskelser i form af deals på gode oplevelser og events, både i nærområde og landsdækkende”.
Villadeal.dk bliver drevet af Star Media, der også har stjernedeal.dk, en lokal dealsite for og med folk fra Roskilde og omegn.

”Vi ønsker at udvide vores bestående forretning og nå ud til hele Danmark, siger adm. Direktør og partner, Tomas Møller. Og så ser vi det som en unik mulighed, at vi kan lave en niche på vores deals, vi tror det giver et bedre forhold både mellem os og vores kunder og vores leverandører, vi kan stå inde for, at vores brugere med garanti er interesseret i produkter til hus og have.

Baggrund:
Stjernedeal.dk er startet af Tomas Møller og Mads Jungersted, der begge er Roskildensere gennem mange år. Herudover har de begge en lang baggrund fra mediebranchen med annoncering, både online- og offline.

De sidste par år er markedet for dealsites vokset kraftigt. Fælles for dem alle er, at de indeholder et mix af både konkrete tilbud på varer og tilbud på f.eks. restaurantbesøg. Livsstilsprodukter som spa-ophold og behandlinger er også meget udbredte. Villadeal.dk henvender sig primært til folk med interesse i hus og have.

Del på facebook
Facebook
Del på google
Google+
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn

Læs flere artikler

Login på din konto