Så blev hegnet væltet

Photo: Lars Just

En uges oplevelsesrejse med musik, kunst, fest, oplevelser og opdagelser venter forude.

Flertallet ventede I timerne forinden havde regn og kulde udfordret stemningen i venteområderne, men ud på eftermiddagen var solen vendt tilbage til Roskilde.

Invasionen af nybyggerne fandt sted kl. 18.00 lørdag. En gruppe utålmodige gæster var inde og kigge på Camping West en halv time før, men det store flertal forblev i køen og ventede til den officielle åbning.

Det sejeste publikum ”Vores frivillige har bygget, knoklet og kæmpet for at blive klar til at tage i mod vores gæster. Og vi har fået verdens sejeste gæster på besøg, som end ikke lader sig slå ud af dagens regn. Vi glæder os til den kommende uge sammen med dem”, siger Christina Bilde, Roskilde Festivals talskvinde.

Drømmebyen åbner Lørdagens åbning af campingarealerne betyder, at Roskilde Festivals gæster nu har adgang til blandt andet medskaberbyen Dream City, hvor den allerede i aften står launch party i det nye kreative værksted MakerSpace.

Gæsterne har også adgang til den helt nye bydel Apollo Zone, der ligger oven på den tidligere grusgrav, og over 40 koncerter på de to scener Pavillon Junior og Apollo Countdown med upcoming nordiske artister.

Torsdag den 4. juli åbner festivalpladsen med musik på otte scener gennem fire dage.

Det er fortsat partout-billetter til salg. Roskilde Festival forventer at få udsolgt i løbet af den kommende uge.

Bliv ven med Roskilde Nyheder på facebook lige her >>

Del på facebook
Facebook
Del på google
Google+
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn

Læs flere artikler

Login på din konto