Byggesocietetet opretter ny afdeling på Midtsjælland

Byggesocietetet Midtsjælland bliver den 9. lokalafdeling af Byggesocietetet, der med hovedsæde i København er Danmarks stærkeste netværksorganisation inden for bygge- og ejendomsbranchen.

En ny regional erhvervsorganisation med navnet Byggesocietetet Midtsjælland vil samle bygge- og ejendomsbranchen i blandt andet Køge, Stevns, Roskilde, Holbæk og Ringsted med henblik på nye muligheder for netværk, samarbejde og vidensdeling om udviklingen og vækstpotentialet for bygge-og ejendomsbranchen i lokalområdet.

På Sjælland er der i dag allerede to afdelinger, en i Næstved og en i København. For begge disse afdelinger gælder, at de er ’lokale’. Det har givet mulighed for at etablere en ny afdeling med fokus på det regionale.

Henvender sig til bygge- og ejendomsbranchen

Det nye erhvervsnetværk er i princippet åbent for alle. Netværket henvender sig dog især til virksomhedsejere, ledere og medarbejdere med særlige kompetenceområder inden for bygge- og ejendomsbranchen.

Det kan være repræsentanter fra relevante myndigheder, bygherrer, rådgivere, entreprenører og leverandører. Målet er i løbet af kort tid at få 50-75 medlemmer, der får tilbud om at deltage i en række attraktive netværksmøder.

“Det er vores intention, at Byggesocietetet Midtsjælland skal være et forum, hvor man mødes og netværker. Samtidig vil vi gennem Byggesocietetet få mulighed for at være med til at præge debatten, da Byggesocietetets anbefalinger bliver hørt i Folketinget, folketingsudvalg, regioner og kommuner”, siger den nyvalgte formand Per Harding.

Den nye lokalafdeling har hovedorganisationens fulde opbakning.

Det er et superflot initiativ med et højt ambitionsniveau. Fra Byggesocietetets side ser vi et stort potentiale i den nye afdeling.
Den dækker et stort geografisk område, og samtidig er der i regionen rigtig mange spændende virksomheder og personer med tilknytning til byggeri og ejendomme.

Nu har vi en lokalafdeling, der kan fortælle den gode historie om den regionale udvikling, siger Byggesocietetets landsformand, Tony Christrup, der deltog i den stiftende generalforsamling.

Byggesocietetet Midtsjælland skal nu til, at profilere sig og have gang i medlemstilgangen. Alle med interesse i regionens udvikling kan i princippet være med.

På den stiftende generalforsamling blev et personligt årskontingent sat til 2.400 kr., og det vil også være muligt at stifte et firmamedlemsskab.

Læs mere om Byggesocietetet på www.byggesocietetet.dk

Del på facebook
Facebook
Del på google
Google+
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn

Læs flere artikler

Login på din konto