Se koncerterne live fra Roskilde festival på nettet.

Roskilde Festival viser over 35 koncerter live på sin hjemmeside i løbet af de kommende dage. Det åbner for, at det ikke kun er de 80.000 festivalgæster, der får mulighed for at få en bid af the orange feeling og nyde den gode musik.

Anders Wahrén, Head of Music & Creation på Roskilde Festival, fortæller:

”Vi har eksperimenteret med live-streaming i et par år, og er nu klar til at rulle det endnu mere ud. Kunstnerne er også blevet mere åbne over for live-streaming, som er en stadig større del af vores interaktive verden. Jeg tror, det vil fylde meget i fremtidens musikformidling, og jeg håber, at det kan være med til at udbrede kendskabet til Roskilde Festival i udlandet og vise en del af det, der gør Roskilde Festival speciel.”

Roskilde Festival live-streames fra koncerter på Orange Scene, Pavilion og Arena. Alle koncerter på Pavilion Junior publiceres på hjemmesiden dagen efter. Udvalgte koncerter på både Orange Scene og Arena publiceres efter festivalen, mens andre skal ses live.

Facts om live-streaming på Roskilde Festival 2013:

Koncerterne streames live på forsiden af Roskilde Festivals hjemmeside, hvor der torsdag morgen oprettes et live-streaming topbanner. Se www.roskilde-festival.dk.

Se publicerede koncerter på www.roskilde-festival.tv

Hashtag dine billeder fra Roskilde Festival med #rf13 så kommer de direkte ind på vores nyhedsside under Roskilde Festival 2013

Bliv ven med os på Facebook og få de seneste nyheder fra Roskilde som den første.

 

Del på facebook
Facebook
Del på google
Google+
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn

Læs flere artikler

Login på din konto