Fem gode grunde til at skifte til nye vinduer

Eksempelvis skal vinuet være et såkaldt energi vindue hvor lyset trænger ind men ikke nær så let lukker varmen ud som vinduer af ældre dato.

Sikkerhed i vinduer på dagens marked er ligeledes forbedret markant, især fra vinduer der er fra “parcelhus” årgangen 1970-1989.

Stop tyven

Moderne vinduer har stærke beslag, effektive lukkepunkter og mulighed for lamineret glas, som gør det svært at byde ind.

Aluvinduer holder og kræver ikke vedligehold

Moderne vinduer har lang levetid, stor slidstyrke og kræver et minimum af vedligeholdelse. Vinduesproducenten Rationel tester og dokumenterer eksempelvis konstant, at produkterne kan holde i mange år.

Spar på varmen

Moderne vinduer kan endda bidrage til husets samlede varmeregnskab og set hen over et år lukke mere solvarme ind end radiatorvarme ud.

Inviter lyset inden for

Moderne vinduer giver ofte et større glasareal og kan dermed lukke mere lys ind i dit sommerhus.

Boligjobordningen

Regeringen har genindført boligjobordningen, der tillader er skattefradrag på op til 15.000 kroner for udgifter til håndværkeres arbejdsløn. Et skattefradrag der gælder alle fast boende over 18 år. Er I to voksne kan I dermed få fradrag for i alt 30.000 kr!

Nyd udsigten året rundt

Moderne vinduer er så gode til at holde på varmen, at du kan sidde tæt ved vinduet og nyde naturens gang hele året rundt.

Del på facebook
Facebook
Del på google
Google+
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn

Læs flere artikler

Login på din konto