Festival musthaves – del. 7

Der er lidt til alt slags vejr, som man nok ikke kommer udenom når man deltager i en festival. Men derfor behøver det bestemt ikke være kedeligt… der er ingen grænse for sammensætning af de fede klæder, så mix nogle farver og mønstre, det skal NOK blive et hit no matter what!

Jeg har som tidligere (for herrerne) valgt at finde nogle lækre sager ét sted, nemlig www.asos.com, der byder på alverdens kluns, access, sko mm. og med hvad vi alle ELSKER ved ‘kassen’ – nemlig fri fragt!

Tøj til en festival behøver ikke koste kassen, men behøver heller ikke være samlet op i en genbrug (hvilket der SLET ikke er noget i vejen med) Det jeg vil med det er, at denne hjemmeside passer perfekt til en god mellemting hvor du får noget lækkert for pengene uden at have dårlig samvittighed bagefter…

Der er lidt til en hver smag mellem mine outfit-valg, så go for it – og når ja, så ha’ da lige en skide god festival!!!!!

Følg med i næste festival-musthaves-artikel: S.O.S – godt at have på sig! (så ka’ i selv tænke lidt over hva dét mon ka’ være…)

{loadposition festivaldelsyv}

Del på facebook
Facebook
Del på google
Google+
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn

Læs flere artikler

Login på din konto