Her er årets mest populære skoletaskemærker

Ved at søge på Google, er det meget nemt at finde informationer om materialer, ergonomi og priser, samt udvælge farver og motiver.

De 10 mest populære skoletaskemærker der søges på i øjeblikket, genererer tilsammen mere end 8000 søgninger om måneden. En analyse fra findskoletasken.dk viser, at to mærker skiller sig markant ud som de skoletasker, der efterspørges allermest: Lego og Jeva. Sammenlagt står de for 56% af alle søgninger og der er næsten lige mange søgninger på dem hver.

Ergonomiske skoletasker hitter

Tallene indikerer at danskerne er interesseret i gode ergonomiske skoletasker til deres børn. Det er præcis disse egenskaber både Lego og Jeva slår sig på, siger Lars Skjoldby, stifter af findskoletasken.dk – en uvildig guide til køb af skoletasker.

Lego er gennem de senere år blevet et meget anerkendt skoletaskemærke og har bl.a. udmærket sig ved flere positive anmeldelser i forbrugertests.

På redaktionen bemærkede vi dog en mulig konstruktionsfejl på Lego tasker, hvis barnet skal cykle og kunne kigge sig over skulderen samt hvis der skal monteres gymnastikpose oven på tasken. Læs her nederst kommentaren til Legos ellers fine skoletaske.

Jeva har med over 50 år i branchen, høstet masser erfaring om gode materialer og ergonomi.

På tredjepladsen som mest googlede mærke ligger det danske børnetøjsmærke Ticket-to-Heaven, som med 1.000 søgninger om måneden må nøjes med ca. halvt så megen interesse.

Det kommer nok ikke som nogen overraskelse at der foretages flest søgninger efter skoletasker lige op til skolestarten efter sommerferien. Det viser sig, at omtrent 28% af søgninger på skoletasker foretages i juli og august.

Forbrugerne ønsker tests

Der ud over søger forbrugerne også efter forbrugertests på nettet:

På vores hjemmeside, kan vi se at der også er stor interesse for de forbrugertests der bliver lavet. Desværre er der dog kun et enkelt laboratorium, der har foretaget forbrugertest på skoletasker i nyere tid. Markedet ville nyde gavn af flere tests fra andre laboratorier, hvilket ville give forbrugerne mest mulig objektiv data at vurdere ud fra, lyder opfordringen fra Lars Skjoldby.

Find hele analysen her

Fakta:

findskoletasken.dk er en online uvildig guide som hjælper forbrugeren med at finde informationer om køb af skoletasker.

Analysen er foretaget af findskoletasken.dk på baggrund af tal hentet fra Googles søgeordsværktøj som indsamler tal på hvad brugere søger efter på Google.

Del på facebook
Facebook
Del på google
Google+
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn

Læs flere artikler

Login på din konto