Alle kan blive migrænefri

Med bogen MIGRÆNEFRI – på 3 uger sætter forfatteren et stort samfundsproblem i fokus – faktisk lider 400.000 danske kvinder og 100.000 danske mænd af sygdommen. Migrænen gør, at man ofte er tvunget til at lægge alle aktiviteter fra sig og må ligge afventende i sengen, indtil anfaldet enten er gået i sig selv, eller man har druknet smerten i smertestillende medicin.

Sådan bliver du migrænefri

Bogen guider og inspirerer læseren i mål til et liv uden migræne og kommer med en række konkrete forslag til, hvordan man kommer migrænen til livs. Blandt andet er områder som søvn, kost, motion og sex helt centrale områder, som man ofte nedprioriterer i en travl og hektisk hverdag. MIGRÆNEFRI – på 3 uger går i dybden og forklarer, hvorfor netop disse punkter er så vigtige på vejen til et migrænefrit liv og for vores sundhed og trivsel i det hele taget.

Lyt til din krop

Målet med MIGRÆNEFRI – på 3 uger er at vise læseren, at et liv uden migræne ikke er en umulighed. Hvis man i stedet stopper op og lytter til sin krop og ændrer livsstil til et mere sundt og mindre stresset, så er der håb for alle, der i dag lever med migræne – sæt handling bag ordene og bliv guidet til et nyt og frit liv uden migræne.

Migrænefri – på 3 uger, af Stine Silke Allermand, FADL’s Forlag, udkom d. 16 august.

Køb bogen her

Del på facebook
Facebook
Del på google
Google+
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn

Læs flere artikler

Login på din konto