Atera cykelholdere – bedst i nye uafhængige test

Den tyske producent af transportudstyr Atera vælger at lægge overliggeren højere med overlegne kapacitets evner og har på alle deres cykelholdere, fået en særlig godkendelse til transport af de ofte tungere el-cykler, som vinder mere og mere ind. En el-cykel vejer typisk imellem 20 og 30 kg, og lastes der 2 stk. på cykelholderen, er det vigtigt, at den også er konstrueret hertil. En anden og vigtig faktor er, at Atera’s cykelholdere opfylder de tyske krav til belysning, hvor baklygte og tågebaglys er standard. Se efter TÜV/GS mærkningen på din kommende cykelholder, så får du en garanti for produktsikkerheden også til de lange ture.

Test foretaget af AutoXpress

Det engelske magasin AutoXpress har netop gennemført en test af i alt 10 forskellige cykelholdere. Atera’s model STRADA DL vinder testen og får fine ord med på vejen:

”Excellent. Strada DL leveres klar til brug. Tryk håndtaget ned og du er klar til montering af cyklerne. Quick-release remme til hjul, og til cykelstel. Både cykler og holder kan aflåses, plus en genial vippet mekanisme. En sand vinde, skriver AutoXpress.”

STRADA DL fås til 2 cykler til kr. 3.899,00. Til 3 cykler kr. 4.639,00. Til 4 cykler kr. 5.768,00.

strada evoTest foretaget af Aktiv Radfahren

I Tyskland har magasinet Aktiv Radfahren foretaget en grundig test af 6 nye platformcykelholdere i mærkerne Atera, MFT, Uebler, EAL, Thule og Westfalia. Atera STRADA EVO vinder denne test og magasinet kommentater:

”Den er konstrueret med en unik adgang til bilens bagagerum. Holderen tilter ikke som resten af de testede, men ruller bagud og giver den bedste adgang til bagagerummet. EVO 3 er den eneste i testen som må laste hele 66kg.

Den leveres komplet, klar til brug og tilkoblingen til anhængertrækket sidder urokkelig fast. Spændeanordningerne til hjul og stel er i spitsenklassen.

Vi testede den med 1 el-cykel, 1 mountain-bike og 1 børnecykel og testen forløb uden anmærkninger.
Facit: Med en kapacitet på 66 kg og med mulighed for udvidelse til 4 cykler samt den gode forarbejdning gør at Strada EVO 3 er bedst i test.”

STRADA EVO fås til 2 cykler til kr. 4.599,00. Til 3 cykler kr. 5.299,00. Til 4 cykler kr. 6.248,00.

Nærmeste forhandler henvises hos den danske importør Tourgear

Del på facebook
Facebook
Del på google
Google+
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn

Læs flere artikler

Login på din konto